[CENTER]İLETİŞİM
Telefon ile görüşmek için 0312 911 1510 numarasını 09:00 ile 24:00 arasında arayabilirsiniz.
[COLOR=#41A85F]WhatsApp[/COLOR]: +90 312 911 15 10 Mobil ve Masaüstü için WhatsApp linki
[COLOR=#9365B8]Telegram[/COLOR]: @iceriksepeti Mobil ve Masaüstü için Telegram linki
[COLOR=#2C82C9]Skype[/COLOR]: live:.cid.ff4d92e28dc494cb Mobil ve Masaüstü için Skype linki
[CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
[/CENTER]
Logo çalışması yapıldı hızlı bir biçimde iki adet güzel tasarım sundu hocam üstünde mutabık olduğumuz logoda istediğim tüm değişiklikleri yaparak hızlı bir biçimde teslim etti çalışmayı kendisine çok teşekkür ediyorum ve tavsiye ediyorum.
Edit : Benden kaynaklı boyut sorununu hocam duzeltmek için neredeyse yeni bir tasarım kadar çalıştı ve ek ücret talep etmedi kendisini şiddetle tavsiye ederim.
Edit : Benden kaynaklı boyut sorununu hocam duzeltmek için neredeyse yeni bir tasarım kadar çalıştı ve ek ücret talep etmedi kendisini şiddetle tavsiye ederim.
Logo çalışması yaptırıldı. Tamamen kendisine bıraktığımız logo tasarımından çok çok iyi bir sonuç aldık. Üzerinde değişiklik yaptırmak istediğimiz herşeyi en ince ayrıntısına kadar düzenleyerek yaptı. Çok iyi sonuçlar çıkardı. ++Tavsiye ediyorum. Kendisine ok teşekkür ediyorum.
Bir Logo Calışması ve bir Logo Revizyonu yaptırıldı.Kendisi cok ilgili birisi.Herkey icin tesekkur ederim.
kaliteli ve hizli teslimat 15 adet tasarim aldim teeskkurler
karacamedya adlı üyeden alıntı
Banner yaptırıldı teşekkür ederiz.İlgi ve çalışma başarılı kendisini tavsiye ediyoruz.
therealbson adlı üyeden alıntı
Merhaba;Kendisi ile bir logo çalışmamız oldu hızlı ve şık tasarım ile sorunumuzu çözdü teşekkür ederim.
sosyal medya görseli alında gayet ilgili bir arkadaş. Teşekkürler
Çok ilgili ve işini hakkıyla yapan birisi çok teşekkür ederim logo çalışması yapıldı. A+++
İLETİŞİM
Telefon ile görüşmek için 0312 911 1510 numarasını 09:00 ile 24:00 arasında arayabilirsiniz.
[COLOR=#41A85F]WhatsApp[/COLOR]: +90 312 911 15 10 Mobil ve Masaüstü için WhatsApp linki
[COLOR=#9365B8]Telegram[/COLOR]: @iceriksepeti Mobil ve Masaüstü için Telegram linki
[COLOR=#2C82C9]Skype[/COLOR]: live:.cid.ff4d92e28dc494cb Mobil ve Masaüstü için Skype linki
[/CENTER]