Uzun süredir hesap satışı yapıyorum ve bu konuda artık piyasaya yetişemiyorum çok fazla talep geliyor günlük. İş sahibi olup para kazanmak isteyen yada kendi sitesine reklam çıkmak isteyenlere özel tüm bildiklerimi anlatıyorum.

Benden öğrendikleriniz ile neler yapabilirsiniz ?

- Sınırsız olarak 50tl harca 550tl reklam çık hesapları açabilirsiniz.
( 50+200 Eşik Ve 115tl ye 300tl kazandıran kupon toplam 550tl)

- Smm sitelerinize reklam açabilirsiniz cloaker ile kullanan bir çok müşterim var günlük hesap alımı yapıyorlar. ( hesap sattığım kişilerin günlük ciddi gelirleri vardır.)

- Şüpheli ödemeye düşmeyen hesapları nasıl açacağınızı ve bunları nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz.

- Devamlı aynı hesabı kullanmak isteyenler için de çözümlerim var kart değiştirmeden nasıl hesap devamlılığı sağlanır bunu öğreneceksiniz.

- Şuanda bu tarz hesapların tanesini 150-200TL den satıyorum. Şuanda bu işi yapan ve %80-90 arasında yüksek verim alabilen yoktur.

*Satın alanlar sadece bu taktiği satmamak şartı ile alacaklardır.
*Taktik değişebilir ve işlevini yitirebilir bunun bilincinde olmalıdır. ( taktikler değişse bile bir yolunu buluyoruz devamlı destek olacağım. )
*Taktik öğretilmeden ücret alınacaktır ve iade kesinlikle yoktur. Taktik çalışmaz ise iade yaparım oda münkün değil şuan hesapların satışını yapıyorum :)

Forumdan sadece 3 kişiye gösterilecektir.

Eğitim fiyatım 5000tl'dir

Ciddi olan ve sektörde kazanç sağlamak isteyenler whatsapp numalarını mesajla atabilir.

Dileyen olursa taktik yüz yüze anlatılabilir. Boş boş sorulara cevap vermeyeceğim şu oluyor mu ? bu böyle mi vs. gibi alacak olanlar taktik bellidir ücreti bellidir.

Ortalama günde 2 hesap satsanız verdiğiniz paranın 2.5 katını kazanabilirsiniz.

Eğitimi alıp bu sektörde yerini alan şanslı kişilerin sayısı : 0 ( alan oldukça güncellenecektir. )

Herkese hayırlı işler iyi forumlar.