tam diyecektimki sermayesiz diyerek nerede para söyleyecekler ki en sonda gördüm.
baltalamak gibi olmasın ama o uğraşmadığı şeylerle uğraşarak %300 kâr eder 1800₺ veren. daha bugün bu konuyu konuştuk. drop bile değil yurt içi hemde. tek bir ürün türü ile bile başlanabilir.
o yüzden bu ilan yanlış açılmış. sermayesiz diyemezsiniz buna.
fiyat belirttiğiniz şeylerin örn: seo. o kadar değil. hadi o fiyatlar doğru diyelim. 900₺ ediyor. 900₺ de host ve domain değil heralde.
kusura bakmayın ama bu tür ilanlar bana şu ************** gemi adamı ilanlarını hatırlatıyor.
herşeyinizi biz hazırlıyoruz, 10000$ maaş iş garantili gemiyi siz seçiyosunuz. ee.. yalnız 2000₺ masrafı var bunu verieseniz.
ben size neden haybeye 1000₺ vereyimki? bu bahsettiğiniz yöntem satış ortaklığının para istenmiş hali..
dolayısıyla 1800₺ istiyorsanız sermayesiz diyemezsiniz.
hem satış ortalığı yapacaklar hem üste para verecekler birde %60 ile. çok harika iş. bendemi böyle şeyler satsam.
son dönem revaçta olan zaten ya olmayan yöntemi çakmak pardon satmak. yahut sermayesiz drop yapıyoruz olayları...
baltalamak gibi olmasın ama o uğraşmadığı şeylerle uğraşarak %300 kâr eder 1800₺ veren. daha bugün bu konuyu konuştuk. drop bile değil yurt içi hemde. tek bir ürün türü ile bile başlanabilir.
o yüzden bu ilan yanlış açılmış. sermayesiz diyemezsiniz buna.
fiyat belirttiğiniz şeylerin örn: seo. o kadar değil. hadi o fiyatlar doğru diyelim. 900₺ ediyor. 900₺ de host ve domain değil heralde.
kusura bakmayın ama bu tür ilanlar bana şu ************** gemi adamı ilanlarını hatırlatıyor.
herşeyinizi biz hazırlıyoruz, 10000$ maaş iş garantili gemiyi siz seçiyosunuz. ee.. yalnız 2000₺ masrafı var bunu verieseniz.
ben size neden haybeye 1000₺ vereyimki? bu bahsettiğiniz yöntem satış ortaklığının para istenmiş hali..
dolayısıyla 1800₺ istiyorsanız sermayesiz diyemezsiniz.
hem satış ortalığı yapacaklar hem üste para verecekler birde %60 ile. çok harika iş. bendemi böyle şeyler satsam.
son dönem revaçta olan zaten ya olmayan yöntemi çakmak pardon satmak. yahut sermayesiz drop yapıyoruz olayları...
Merhabalar efendim öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkürlerimi sunarım. Kısaca izah edecek olursak şöyle başlayalım detayına kadar ;
Alan adı ( bizim çalıştıgımız firmada ) 10 Dolar Şuanki kur ile 70 TL
Hosting kurumsal full paket :
4-CPU
4 GB RAM
Limitsiz Disk Alanı
Limitsiz Aylık Trafik
500.000 Adet Dosya Limiti
LSCache
2 Site Barındırma
Limitsiz MySQL - Subdomain
Limitsiz E-Posta
Profesyonel SPAM Filtresi
Türkiye Lokasyon
Hosting fiyatı : yıllık 1140 TL - - - AYLIK ( 95 TL )
Site logo tasarımları kategori ve diğer tüm tasarımlar dahil : 450 TL
Google ads reklam : 150 TL
Seo ( arama motoru optimizasyon çalışması : 300 TL
TÜM BUNLARIN TOPLAMI 2110 TL CİVARI YAPMAKTA !
Zaten bizim ürünlerimizin satışa çıkarılacağı için elimizden gelen tüm imkanları yaptıgımıza inanıyorum kuruş kuruşuna kadar hesaplayabilirsiniz, biz ekstradan zaten bişey almamız imkansız çünki bizim ürünlerimiz satılmakta, yinede güzel yorumlarınız için teşekkürler efendim.