Çağlar KESKİN adlı üyeden alıntı
Bunun nasıl yapıldığını açıklamak profesyonelliğe girmiyor mu beyefendi :) Sonuçta Emir arkadaşımız hacklemedi ki nereden bilsin. Site hacklendi haberlerinde şu program kullanılarak hack yapıldı tarzı sitenin nasıl hacklendiğini okudunuz mu hiç?Bununla birlikte İOS sistemine çok güvenen arkadaşlarımıza sesleniyorum. Bende bizzat bir programa şahit oldum. Program attığınız sms mesajlarını sistem bilgisi olarak çıkartıyor. Yani mesela görüşme sonrasında ne kadar bakiye kaldığını gösteren mesaj şeklinde telefonda bir sms gibi değilde pop-up şeklinde çıkıyor. Program bu işi yapmaya yarıyor. Yani çokta güvenilir değil İOS.
bizim söylemek istediğimiz şu. apple cihazlarda hata varmış, bizde olamayacağını söylüyoruz, emir arkadaşımızdan da buna bir cevap bekliyoruz. aynı cevabı tekrarlamak cevap değildir. neyse tartışma yaratmaya gerek yok, benim şahsi görüşüm böyle birşey olamaz.
sms göndermek programından kasıt? iphone'un kendi sms sisteminde böyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama WhatsApp'ı ele alırsak; sonuçta whatsapp telefondan bağımsız olarak mesajları karşı tarafa iletiyor. internet üzerinden yaptığı için whatsapp'ı hacklemekte buna sebep olabilir. söylediğinizi yanlış anlamış olabilirim, düzeltirseniz daha iyi cevaplar verebilirim.