@sinematic Kardeşim, bende bu şekilde 6 tane daha site var, ve her biri aylık 700 800 tl getirisi var, hepside 1 aylık sitedir, ve sadece bu siteyle uğraşmayı bıraktım, biz sadece kendi site prestijlerini düşünen firmaları kovalıyoruz ve reklamları alıyoruz. Burda milleti dolandıracak bir durum yok, site'yi alırsın almazsın size kalmış, ben burda hadı al, nolur al demiyorum. Satılmazsada umrumda olmaz zaten, alacaklı kişiyi reklamı aldığımız firmayla skype'den görüştürür ve bundan sonra siz iletişim kurarsınız gerisi size kalmış bir şey, devamlı çalışır mısınız, çalışmaz mısınız bilemem, ayrıca siteyle uğraşırsan zaten 500'e 500 daha eklersin o da senin becerilerine kalmış, bir diğeri ise "**************" kelimesi hiç hoş değil.
Site'yi alıpta dolandırıldıysanız eğer, o zaman o cümleyi kullanmanızda haklısınız ancak, şuan böyle bir cümle kurmanızı çocukluğunuza veriyorum. ve evet filmler iframe ile çekiliyor zaten, ve bunu bir tek ben değil,sana sayabileceğim daha büyük hitli sitelerde yapıyor. bu diğer sitelerimde de aynı şekilde yani bu işi yapabiliyorsanız yaparsınız yapamiyorsanızda eğer, çamur atmanın bir manasi anlamı yok. Kusura bakmayin ama, itamlarda bulunduktan sonra "gerçek fiyatı söylede teklifimizi sunalım" demişsiniz. Sadece :) ve sizi saygıyla selamlıyorum. iyi akşamlar.