bizim söylemek istediğimiz şu. apple cihazlarda hata varmış, bizde olamayacağını söylüyoruz, emir arkadaşımızdan da buna bir cevap bekliyoruz. aynı cevabı tekrarlamak cevap değildir. neyse tartışma yaratmaya gerek yok, benim şahsi görüşüm böyle birşey olamaz.
sms göndermek programından kasıt? iphone'un kendi sms sisteminde böyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama WhatsApp'ı ele alırsak; sonuçta whatsapp telefondan bağımsız olarak mesajları karşı tarafa iletiyor. internet üzerinden yaptığı için whatsapp'ı hacklemekte buna sebep olabilir. söylediğinizi yanlış anlamış olabilirim, düzeltirseniz daha iyi cevaplar verebilirim.
sms göndermek programından kasıt? iphone'un kendi sms sisteminde böyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama WhatsApp'ı ele alırsak; sonuçta whatsapp telefondan bağımsız olarak mesajları karşı tarafa iletiyor. internet üzerinden yaptığı için whatsapp'ı hacklemekte buna sebep olabilir. söylediğinizi yanlış anlamış olabilirim, düzeltirseniz daha iyi cevaplar verebilirim.
Evet biraz yanlış anlamışsınız. Program aracılığı ile bir iphone dan bir iphone mesaj yolladığınızda normal bir sms gibi düşmüyor. Sistem mesajı gibi düşüyor. Hemen görselle desteklemek istiyorum :
Resimde soldaki cihazda gördüğünüz mavi back groundlu mesaj tarzında mesaj çıkıyor programla attığınız smste. Bunu kullanarak çok arkadaşımı kandırdım dalga geçtim. Yani sistem o kadarda güvenilir değil.
Ayrıca Emir aynı cevapları vermiyor. Sadece bilemez yani bunun nasıl yapıldığını. Kaynaklarda açıklamamış ki açıklayamazlar da. Bence istediğiniz şey biraz abartı. Yani nasıl söyleyebilelim ki nasıl hacklendiğini. Biraz saçmalık olurdu böyle böyle hacklemişler demek...