hocam sonuç olarak zamanında bu yolu denemediğim için şimdi çok pişman oldum geri getirmez düşüncesindeydım hep sayende bu konuyu bahane edipte programı kurdum ve 9gblik bluray filmlerim dahil bir sürü dosyamı kurtardım şuanda allah razı olsun ama cok uzun sürüyor sanırım hdd cok buyuk olduğu için :D
ekleme : dizi gibi sırası önemli dosyalar için hiç uğraşmayın bence bir sürü dizi bölüm geldi ne yazık ki isimleri saçma sapan olduğundan sıraya koymak imkansız gibi bir şey tek kötü yanı bu bazı dosyalar orijinal isimleriyle gelirken bazılarının kini sanırım bulamıyor kendi koyuyor.
ekleme : dizi gibi sırası önemli dosyalar için hiç uğraşmayın bence bir sürü dizi bölüm geldi ne yazık ki isimleri saçma sapan olduğundan sıraya koymak imkansız gibi bir şey tek kötü yanı bu bazı dosyalar orijinal isimleriyle gelirken bazılarının kini sanırım bulamıyor kendi koyuyor.
Eğer silinen veriler üzerinden bir kaç gün geçtiyse zaten onlar gelmez çok zor onun için ücretli profesyonel destek almanız gerekir.
Onun dışında yeni silinmiş verileri geri getirme ihtimali var.