Bunun farklı bir varyasyonunu yıllarca denedim. Çevremde pek çok yazabilecek arkadaşım var. Hani internetten falan değil, birebir tanıdığım, mürekkep yalayan insanlar bunlar. Gelin, tek başına çok zor. Sitenin bütün teknik tarafını ben hallediyorum siz sadece içeriklere omuz atın. Sizin yazdığınız yazılardan kaç para geldiğini görebilirim. Tamamını size vereceğim. Yazdığınız kadar ortak olacaksınız dedim. Başlayan 1-2 tane yazıyor bırakıyor.
Ya yapmak istemediler. Ya da ben yazılara bakıp, bak şunu şöyle bunu böyle yaparsak daha çok tıklanır dedim de kaçırttım.
Tek başına da hakikaten bir yerden sonra sıkılıyor insan.
@gaometri hocam neoldu com çok iyi paralarla girdi piyasaya. Daha site açılmadan binlerce içerik topladılar ve bunu freelancer yazarlara yaptırmadılar, ücretli editör tuttular, asgari ücret 1400 bile değilken bu yazarlara **** (fiyatı belirtmek sorun olabilir sansürledim) lira aylık ödeme yaptılar. O paralara kurulmuş bir site için oldukça başarısız bir örnek. (editörlerden biri arkadaşımdı oradan biliyorum)
Bir de şu wmaracı adminlerinden ricam, etiketleme işi çözülsün artık ne olur. Ben beceremiyorum. Yazdım adamın adını işte niye etiket olmuyor =(