yb79 adlı üyeden alıntı

Benim size önerim şudur.
Bir işe girip büyümek istiyorsanız bu işinizden eve gelip yemeği yedikten sonra kahve eşliğinde bilgisayar başında geçirilen 3-4 saatlik eforla olmaz.
Bir işe girip büyümek için en az 10 kişi (kişi derken kelleden bahsetmiyorum nitelikli 10 kişi...)
Bir ofis tutar sabah 8 akşam 8 toplam haftanın altı günü 12 saat o ofiste kendini işine verir, iş ahlakı ve azimle çalışılır.Öyle 7-8 saat yarısı geyik değil..
Ofisin kira bedeli 3 bin tl olsun atıyorum, semtine göre çok azalır çok artar, bu 10 kişi kiraya ortak olur, domaine ortak olur, sitenin gelirine ortak olur..
Bu 10 kişi bir yıl bu işten para beklemeyecek kapasiteye sahip olmalı her şeyden önce..
Tabi bu saydıklarımı bir araya getirmek çok zor.
Hem ahlaklı,
Hem çalışkan,
Hem kültürel olarak kendini geliştirmiş,
Hem de 1 yıl boyunca bu işten para kazanmamayı kabul etmiş..
Böyle 10 kafadarı yan yana getirmek çok çok zor.
Ama imkansız değil!..


Hocam bir laf var 1 kişi 10 kişiye bedel sözünden yola cıkarak isteyen insan akliyla yapamıycagı hiçbirşey yoktur sonucta yani bir web sitesi agırlık kaldırarak olucak şey degil cabayla istekle azimle yani bu site konusunda gelir elde etmek gider elde etmek degil yani ikincisi yani böyle birşeyin olması için senin bulunmuş oldugun il ile anlaşmış oldugun insanlar farklı ildeyse ne olucak peki ? yani günümüz postacı güvercin kuşu ile haberleşme cagı degil teknoloji cağı gümüzde konferans araçlarıda mevcut ilk başta kücük izlenimle büyük yollar kat etmek amazon sadace o zamanın şartlarında bir ofiste büyümüş şuan dünya çapında gecerli bir site yani.