gorkemyabgu adlı üyeden alıntı
Düzenli olarak özgün içerikler girdiğin sürece adsense reklam sunumunu onaylar. Kimsenin dediğini önemseme, sadece yap ama yaparken de doğru yap. 1000 tane makaleye de gerek yok ayrıca. Kopya içerik yazmıyorsun fakat kopyalayarak değiştirdiğin içeriği google anlayabiliyor. Eş anlamlısını eklesen bile sonuçta aynı anlama geliyor :) bunlara dikkat etmek gerek. Ve arkadaşlarının sosyal medyada siteni sabitlemesi organik hiti geçecekse bu yararlı olmayacaktır. Her zaman organik hit diğerlerinden yüksek olsun. Ücretsiz olarak backlink alabilirsin bu senin oldukça işine yarayacaktır emin ol.Google, senin sitenin ne yapmaya çalıştığını anladıktan ve site google dostu olduktan sonra bazı konularda yaptığın paylaşımları "çok uç olmayacak" derecede yayımlayabilirsin.
hiç anlamayan biri bile (örneğin ben) bu mesajından konuyu öğrenir. teşekkür ederim. bu konu başlığı altındaki mesajları inceledim uyguladım. her şeye tamam dedi son çıkardığı sorun benim 2014 yılından google adsense hesabım varmış zaten. şimdi onunla tekrar başvuru yaptım. beklemedeyim. eğitim öğretiminiz için teşekkür ederim