-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blogger üzerinden bir site kurdum, domain vs bağlayıp siteyi Search Consol'a bağladım, sitem ve ilk 3 içeriğim Google da arayınca çıkıyor ancak ilk 3 içerikten sonrasını bir türlü listeletemedim. İçerikleri yayınlamamın üzerinden günler geçti, site haritaları da gönderdim başarılı da oldu ancak ilk 3 içerik sonrası bir türlü Google'da listelenmedi. Acaba site temam içerisinde Google'un indexlememesi için bir komut mu var? Ya da bilmeden içeriklerde bir hata mı yapıyorum çözemedim. Yardım edebilir misiniz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
üstad yeni sitelere artık sıcak bakılmıyor google tarafından
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster - Developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam site ne zamandır aktif?
https:/yemeklegel.com
YemekleGel Online Yemek Siparişi Platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sabret ve içerik ekle. İçerik eklendikçe listelenir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster - Developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Talip68 adlı üyeden alıntı
10 gündür aktif, site kripto para haber ve analiz sitesi. Twitter hesabı ve telegram kanalından ziyaretçi çekiyorum. Google search consolda kapsam kısmından kontrol ettiğimde bazıları için ''Kullanıcı tarafından seçilen standart sayfa olmadan kopya'' , en çok da ''Keşfedildi - şu anda dizine eklenmiş değil'' ve ''Tarandı - şu anda dizine eklenmiş değil'' diyor. Bunlar için kendi yapabileceğim bir çözüm yolu var mı yoksa sürekli içerik girip google tarafından arama sonuçlarına çıkmayı mı beklemeliyim?
Hocam ozaman site için birazdaha sabretmelisiniz. Benim forum ve blog sayfam ilk zamanlarda 1.5 sonra indexlenmeye başladı. Siz search console a sitenizi doğrulattığınız ve sitemap'i gönderdiğiniz zaman google botları sitenizi sık sık kontrol etmeye geliyorlar. Bu süreç ortalama 1 ay oluyor. Siz içerik eklemeye odaklanın ardından google içeriklerinizi fark edecek ve index vermeye başlayacaktır.
https:/yemeklegel.com
YemekleGel Online Yemek Siparişi Platformu