Buguludusler adlı üyeden alıntı

Proje bazında bakıldığında yazdıklarınızın %90'ı doğru. Ama iş belli noktalarda genelleştiği zaman olayın içerisine seo giriyor. Ve burada ki en önemli kıstas web sitenizin yaşı.(Blog yazmak gibi).

Seo ile alakalı olarak kurcalamadıgım forum okumadığım yazı yoktur sanırsam . Bir çok seo'cu arkadaşa belli noktalarda özel mesaj atarak fikir alıyorum. Sürekli bu konuda yeni bir şeyler öğreniyorum . Şunu söylemek gerekir seo'nun tam mantığını çözmek imkansız. Bazen o kadar uğraşıyorsunuz linkler havada uçuşuyor.Onu alıyorsunuz öbürünü kasıyorsunuz ? Sonuç ? Ben söyleyelim dandirik spam bir site sizin üstünüzde ..

Bu konu ile alakalı bir makale yazmayı düşünüyorum ..
Seoda başarılı olmanın bana göre 2 yolu var ..

1- Arkadaşın da dediği gibi [B][COLOR="Black"]SABIR .
2- Seo yapılacak siteye göre değişiyor. Bunu çözen arkadaşlarda bu işten çok güzel ekmekler yiyor.[/COLOR][/B]

Dediklerinize tamamen katılıyorum.

Ek Olarak:

Dogukan adlı üyeden alıntı

bence ilk olmakla alakalı bir durum değil örneğin film izle kelimesinde ilk sırda bulunan site 1.5 yıl önce kurulmuş 20 tl lik bir scriptle günde 200k tekil hite ulaşıyor mantıksız gelebilir ama öyle tamamen senin çalışmana bağlı ve sitene gelen kişilerin referans olması önemli bir kişi 10 kişide getirebilir 10 kişide götürebilir girdiğin içerik ve birazda şans daha sonrası bağımlılık gibi hit gelir sitene :d

Şansa bağlı değil malesef SEO ayarları önemli bence :).