Hepinize selam ederim arkadaşlar. Size yaklaşık bir hafta önce tanıştığım bir sistemden bahsedeceğim. Elimden geldiğince dilim döndüğünce. Şu anda bu işle ilgilenen yaklaşık 100 kişiyiz.Konunun sonuna telegram grubumuzun linkini bırakacağım.

Arkadaşlar örnek vermek gerekirse, düşünün ki ben marka sahibiyim ve sizde internet ortamında benim markamın reklamını yapıyosunuz ve sizin yaptığınız reklamlardan doğan satışlar üzerinden payınızı alıyorsunuz. Şimdi bunun neresi pasif gelir diye düşünmeyin.

Söylediğim bütün bu reklamları sizin yerinize yapay zeka bi robot gerçekleştiriyor. Sadece günlük girip ne kazandığımıza bakıyoruz o kadar. Robotun çalışması için bakiyemize reklam bütçesi eklemek gerekiyor Ama aşğıda vermiş olduğum kodu kullanarak 50$ deneme bütçesi tanımlanıyor.Sonrasında devam edip etmemek size kalmış. Yatırım zorunluluğu yok. Çekim için referans toplama zorunluluğu da yok. Ödemeyi Crypto para ile de alabilirsiniz.

Benim referansımla kayıt olursanız sizde bana güzellik yapmış olursunuz :) Bende fazla kazanıyorum bu şekilde ama merak etmeyin sizden alıp bana vermiyorlar, yani başkasının parası referansımla üye olmanızı şiddetle rica ediyorum :D

Arkadaşlar telegram grubumuza katılarak bilgi ve fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Bilmeden sürç-i lisan eylediysem affola. Elimden geldiğince bildiğim kadarıyla anlattım. Aşağıda gerekli linkleri bırakıyorum. Kalın sağlıcakla

REFLİ :
https://ai.marketing/tr/campaign/hnkl5pxjqm

Denemeniz için 50$ Reklam Bütçesi Alacağınız kod:

JKFW-IJUP-LA6O-X9VZ

Kodu Nereye gireceğim diye soracak olursanız
(Yükleme sayfasına gidin ve yükleme yöntemleri
Listesinden "Hediye Sertifikası" nı seçin.)


(PAYERDEN ÖDEME ALAN BİRİSİ) https://youtu.be/A5LB1DnNuuE