-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
arkadaşlar şimdi sabit ip kullanmıyorum güvenlik açısından sürekli değişen ip adresi ufakta olsa sizler için daha güvenilirdir şimdi asıl cevabı şudur: gizli sitelere girdiğinizde vpn kullanıyorsunuz güzel ip değişikliği gir mükemmel değilmi veya başka bir proxy yöntemi kullanıp giriyorsunuz oda güzel peki gerçek ip adresinizin alınıp veritabanında kaydedildiğini ve gerçek ip adresiniz üzerinden saldırı düzenlediğinden haberiniz varmı?? yok tabi sözde yeni internet hackerleri kendilerini kurnaz sanıyor ama maalesefki hepimizden kurnaz olan gerçek eski hackerler tarafından kurnaz değilsiniz geçenlerde bir rus sitesine ziyaret edeyim dedim üye olayım dedim fakat maalesefki gerçek ip adresim üzerinden bana verdiği yanıt şudur: daha önce bu ip adresi üzerinden saldırı gerçekleştirmiştir bundan dolayı engellendiniz saldırıyı siz yapmadıysanız yönetici ile iletişime geçerek belirtiniz. tabi ulaştım mesaj attım ve o modülüde istedim ama maalesef vermediler yani kısacası tedbirli olun bilgili olun bu konuda