Hocam şimdi şöyle düşünelim, ben cebimden maliyeti karşılayacağım. Zaman harcayacağım, siteyi ilk sayfa hatta ilk 3 yazmışsınız, ilk 3 e getireceğim. Sonra site para kazandırmaya başlayınca ben sizden seo hizmeti paramı alıp çekileceğim. Her şeyi ben yapacağım, siz ekmeği yemeye geleceksiniz. Peki ben o kadar emek verdikten sonra bu siteden gelecek işleri bir sektörü ile alakalı servise aktarıp servis başı para almak varken siteyi sonrasında neden size devredeyim? Bunu cevaplarsanız oturalım çalışalım. Bu arada İstanbul'da içini mal ile doldurup, müşteriyi belli bir seviyeye getirdikten sonra sadece kurulum maliyetine devretmeyi düşünen bir işletme sahibi var ise iletişime geçebilir, istediğiniz ile pek bir farkı yok işletmeci iseniz bunun ne demek olduğunu bilirsiniz. Para verirseniz masa alınır, para verirseniz malzeme alınır. Masayı malzemeyi al, hatta müşteriyi de getir beğenirsem masa parası veririm ile iş yapılmaz. Sizi de anlıyorum, yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyorsunuz ancak %50 - %50 çalışacak kişiler var. Orada da dikkat edin 50-100 tl ucuz diye referansları ve geçmişi sizi tatmin etmeyen isimler ile çalışmayın.