-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
itfaiyeci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Web tasarim ve seo konusundan buradaki yorumlardan okudugum kadari ile anlarim. Buradan bir link girerek inceledim. 1 ay icerisinde 1. Sira garantisi vererek calisma yaptigini soyledi. Burada Referans sormam gerekirdi, sormadim. Ardindan whatshab yoluyla ulastim. Bana cepbank yontemi ile para gondermemi israr etmesine ragmen eft yaptim ki yarin bir gun tahattut edilen hizmeti vermediginde elimde dekont bulunsun istedim. 2 site icin anlastik calisma oncesi 3 anahtar kelimenin siralamasini aldim. Konusmamiza dair ekran goruntuleride var. 7 gun icerisinde etkisini gorecegim 1 ay sonunda 1. Siraya gelecegim soylendi. 1 ay sonunda her hafta takip etmeme ragmen siralamada hicbir sey degismedi hatta 2. Web site icin verdigim anahtar kelimelerde siralamada dahi bulunmuyor. Kendisine yapilan odeme sonrasi sorulara cevap vermiyor devamli oyalama cabasi icerisine giriyor. 27. Gun ulastigimda 1 ay dolsun oyle goruselim diyerek yeniden basindan savdi. Bugun tuketici hakem heyetine dekontla basvuru yaptim. Pazartesi savciliga giderek dolandirildigim dusuncesiyle suc duyurusunda bilunacagim ayni zamanda faturasiz hizmet verdigi icin ayrica sikayetci olacagim. Bunu yazmaktaki amacim benim basima geldi bir baskasinin basina gelmesin lutfen dikkatli olunuz... her ucuz fiyat veren kisiye itibar etmeyiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bu uzun sürede yapılan işler çok riskli, bir de online olunca risk katlanıyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
forum dışı iletişim: t.me/hkeydesign
Shd
Bitti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Linux
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ustam geçmiş olsun öncelikle bence çok doğru diyorsunuz iyiki konuyu açmışsınız fakat burada kullanıcıyıda yazıp belirtseydiniz başkasınada aynısını yapmasın diye
Yokluğun Cehennemdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
1.ci sıra garantisi verilemez.
İlk sayfa garantisi bile ancak çok zorlu rakipler yoksa verilebilir.
Bu yüzden asla ilk sıra garantisi veren kişilerle çalışmayın.
Ve seo dediğimiz olay uzun sürelidir yani hemen sonuç beklenilemez. Diyelim ki 1 ay içerisinde ilk sayfada yer aldınız. O zaman bilin ki hızlı yükselişlerin hızlı düşüşü olur.
Bu arada hizmet aldığınız kişi hakkında şikayet konusu açabilirsiniz. En azından o kişiyi herkes bilir.
Geçmiş olsun.
5 kişi bu mesajı beğendi.
Storyman
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı ve Web Geliştirm
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
..1. Sira garantisi vererek ...
Google der ki; sizleri ilk sayfalara, sıralara taşımayı vaad eden kişi ve ajanslara itibar etmeyiniz...
Geçmiş olsun hocam, tehlike geliyorum demiş maalesef 🙄
2 kişi bu mesajı beğendi.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Site adı ve kelime öğrenmem mümkün mü acaba
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Ancak bakıyorum sen eskilerdensin, yeni gençlere Mevla yardım etsin. Forumlarda böyle adamlar çok dolanıyor. Böyle durumları paylaşmak insanları bilgilendirmek önemli.
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bende bu forumdan 1 kisiyle yazilim işi ile anlaştim. 1 sene gecti neredeyse. Whatsapp bakmiyor mesajlara bakmiyor aramalarda ayni sekilde. Ama cezasini ben kesip + mahkemeye verecegim ki birdaha dolandirmayi aklindan gecirdiginde acı hissedip vazgeçsin. Parayi kimse kolay kazanmiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%33)
Arkadaşlar konuyu açan kişi **************dır, paramı ödemediği için işlemlerini durdurdum. Sitesi sıralamada ilk 2 ve 3 sırada oynuyor kendisini mahkemeye verdim bilginiz olsun itibar etmeyiniz. Ayrıca durumu bilip bilmeden hakkımda konuşanlarda mahkemede iftira atma suçundan zarar görsün istemem bu yüzden yazılanlara dikkat ederseniz memnun kalırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
itfaiyeci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Elimde ödedigim dekont, bana tahattut edilen is hepsinin evraki mevcut. Surec icerisinde herseyi burada paylasacagim.