Bu sadece bir uygulamadır yani tek bunla gidin demiyorum işi uslubunca yapınca googlenin birşey diyeceğini sanmıyorum.Misal ben kalkıp her konu için bunu yapsam suan elli kere sandboxa da gireririm cezada alırım sadece belli başlı konularda yapıyorum bunu geri dönüşümü olcak konuda örnek vermek gerekirse çakallarla dans 22 de yaptım nedeni şu piyasaya yeni çıkmış bir film ve herkes tarafından arancak bir kelime ve yaklasık devamlılıgını 5-6 ay sürdürebilir bu kelime yani geçici bir kelime değil bu tarz olmalıdır.Tabi bua baglı kalmayıp o konuya ve diğer konulara anında sosyal imleme v.s de yapılıyor tek bunla olmaz.Tanıtım yazıları v.s zamanında yapılmıs calısmalar ama ben söyle diyeyim size tanıtım yazısı verdiğimiz sitelerden haric şöyle bir çalışmada yapın ben mesela gecen gün şöyle yaptım büyük bir dini forumda bir konu paylasılmıs cevap yazdım siteni begendim ama sana
dini videolar sitesi gibi tema öneririm daha iyi gider gibisinden yorum yaptım.Tanıtım yazısından ötürü bu tarz seylerde yapabilirsiniz.Aklıma geldikçe farklı çalışmalarıda anlatacağım nasip olursa.