-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Arkadaşlar merhaba.
Üniversite sınavında 'Adnan Menderes Üni. Makine Müh. İngilizce' kazandım. Bir sene hazırlık var. Fakat İngilizcenin bile ingilizce anlatılması, ayrıca tüm derslerin İngilizce olacağı beni biraz korkutuyor.
Bu yollardan geçenlerin ve bilgisi olanlardan isteğim şu. Acaba bana hazırlık öncesi kendimi geliştirmem, çok zorlanmamam için şu sıralar ne yapmamı tavsiye edersiniz? İlk olarak türkçe altyazıyı filmler izlemeyi sıklaştıracağım. İlk amacım kelimeleri duymak ve anlamaya yoğunlaşmak olacak.
Bu konuda önerilerinizi merak ve heyecan ile bekliyorum. Teşekkürler.
Guneyy
se'öcü değilim..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
86, (%100)
Alt yapin yoksa cok zorlanacaksin hocam, tavsiyem cebinden sozluk eksik etme + takviye kurs oneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
en basitinden ingilizce hikaye kitabı oku, kelimeleri ezberlemeye çalış,zamanla cümleleri anlamaya başlarsın zaten,
cografyahane.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Anestezist
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Özel bir kurs (hızlandırılmış)
Bol bol İngilizce hikaye kitabı (Oxford stage 1 'den başlarsın)
Bir ajanda tut buraya günde 5 tane ingilizce kelime yaz ve ezberle.(Androidli bir telefonun varsa bir çok uygulama var ajandaya gerek kalmaz)
Ve birde bol bol yabancı sitelerde gez , ordaki kelimeleri çevirerek cümleleri yorumlamaya çalış , bir kaç yıl sonra İngilizcenin geliştiğini göreceksindir.
Umarım kolay olur senin :)
blueblood
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci.
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
liseyi bitireli 9 yıl olmuş şuan ben bile anlıyorsam %100 ing mühliği herkes anlar.
çaba ve azim.