Gülünecek bir durum göremiyorum.
Herkes doğuştan zengin doğmuyor ki direk yukarıdan bakmaya başlayalım. @SefaUygun sanıyorumki normal ve binek bir araç önerisi istemiş. Elbette BMW'nin eski model arabaları da var. Yakıt olarak uygun olduğunu söyleyebilir misiniz? Hayır. Ben de yakıt olarak uygun ve normal binek bir aile arabası olarak Fiat'ı önerdim.
Ayrıca, dediğimi tam anlamadın sanırım. Fiat'a verilecek (hakettiği) miktar o arada demek istedim. En iyisi eşşeğe binelim, olur mu? : ]
+ Herkesin belli bir bütçesi vardır ve bu hiç gülünecek ya da küçümsenecek bir durum değil.
Herkes doğuştan zengin doğmuyor ki direk yukarıdan bakmaya başlayalım. @SefaUygun sanıyorumki normal ve binek bir araç önerisi istemiş. Elbette BMW'nin eski model arabaları da var. Yakıt olarak uygun olduğunu söyleyebilir misiniz? Hayır. Ben de yakıt olarak uygun ve normal binek bir aile arabası olarak Fiat'ı önerdim.
Ayrıca, dediğimi tam anlamadın sanırım. Fiat'a verilecek (hakettiği) miktar o arada demek istedim. En iyisi eşşeğe binelim, olur mu? : ]
+ Herkesin belli bir bütçesi vardır ve bu hiç gülünecek ya da küçümsenecek bir durum değil.
Arkadaş açıklama yapmamış ki Atakan abi sadece model yükseltmek istiyorum fiyatta bu demiş. Açıklama yapsaydı bende ona göre bir şey söylerdim ne yakıt durumu söylemiş ne bişey. Hatta kimin kullanacağını da söylememiş ben kendisi kullanacak zannettim.
Katılıyorum kaldı ki araba çoğunlukta babamda kalacak bir nevi aile arabası olacak yani.Bu yüzden BMW vb arabaları hiç düşünmedim.Bana kalsa alırım o ayrı :)
Sana yada başkasına kime kalacağını ve nasıl bir şey istediğini ayrıntılı olarak yazarsan bizlerde daha iyi yardımcı oluruz. Param 21 binlira araba arıyorum diyosun hiç bir özellik söylemiyorsun biz araba önerince de yok çok yakıyor yok aile arabası arıyorum yok babama diyorsun. O zaman bu açıklamaları yukarıya en baştan yazıcaksın ki bunları söylemek zorunda kalmayasın.
Eğer az yaksın aile arabası olsun sağlam olsun ucuz olsun diyosan öyle bir araba yok ama Opel Astra serisini öneririm piyasası çok hem elinde de kalmaz hemde hızlı ve az yakan bir araba.