Sorular derin ama cevaplamaya çalışalım

Be uzantı dömain yerine Com uzantı elbette çok çok daha iyidir. Siteniz daha çok yeni hiç bir şey yapmasınız bile Google uzarinden Be uzantılı hesabınızı silerseniz zaten birşey kaybetmezsiniz. Kısa sürede site kendini tekrar aynı yerlere getirir. Ama yok ben yönlendirme yapacağım derseniz bunun yolları var karar verdiğiniz zaman o anlatılır.

Eklentiler ile olan yedekleme genellikle domain aynı host farklı yani host değişimi ile olur. Komple değişim yapan eklentiler de olabilir bunu tam bilemiyorum ancak eklentisiz değiştirme işlemi de inanın eklentili kadar kolaydır.

Günde 5 6 içerik yükleme konusuna gelince bu konu herkes tarafından farklı değerlendirilir. Bana göre bir kişi günde 5 6 içerik üretemez üretse bile 300 400 kelime ve sırf google için yazılmış içerikler olur. Günde 1 veya en fazla 2 içerik ile üzerinde gerçekten çalışarak yüklemek yarınlar için çok daha avantajlıdır. Tecrube ile sabit. Google puan derken öyle bir şey içerik için yok günde 1 haftada 1 ayda 1 günde 50 fark etmez bu sizin ne kadar zamanda ne kadar yükselmek istediğiniz ile alakalı

Bence diğer bir sorununuz ise tema sorunu. Domain ile birlikte bu sorunu da çözmelisiniz. Eğer elinizde tama yoksa veya ulaşamıyorsanız ben yardımcı olurum