Morbid adlı üyeden alıntı

Nedeninizi öğrenebilir miyim ? :)


Hocam yazı yazmak nedir? Kimler yazı yazar? İnsanlar niye yazı yazar? Bunları bir düşün.

İnternet aleminden bahsediyoruz. Sen de ödülden bahsediyorsun. Her ay 3 tane ödül ne vereceksin? iPhone? Laptop? Mp3 player? Bunlar en basit ergenlerin elinde dolaşıyor. Araba verebilir misin? Evet araba vericem diyorsan, o zaman siteyi aç.

Yaşadığımız çağ ve toplum yapısı itibarıyle, sizin sitenizde yazı yazacak insanlar zaten dünyanın en yüksek egosuna sahip insanlar. Hepsinin feysbuk'ta fan sayfaları var. Feysbuk açıklarını kullanarak insanları kendilerine abone yapıyorlar ve bunlarla mutlu oluyorlar. İçki / sigara içiyorlar belki de. Her türlü imkanlara sahipler. Fakir fukara garip gureba işine gücüne bakar bu işlerle ilgilenmez. Profesyönel olarak yazı yazan insanlar ise bunun karşılığını zaten alıyorlar.

Senin sitende yazı yazanlar da kesinlikle ve kesinlikle daha önceki yorumlarda belirtildiği gibi, yazılarının çok okunması için her türlü çakallığa başvuracaklardır.

Tutacak bir proje var benim kafamda ama caiz olmadığı için yapacak kişilere anlatmıyorum, kendim de yapmıyorum. :)

Karar yine senindir, ama ben böyle düşünüyorum. Başlanıp hayal kırıklığına uğrayan her proje seni bu işlerden soğuatacak, sonraki işler için şevkini kıracaktır. Başarılı bir proje ise her zaman seni yeni projelere yöneltecektir.

İnşallah hayatta hep başarılı olursun. :)