Trendwebportal ile oluşan sıkıntılar sonucunda müşterilerinizin böyle yorumlar yaptığını sizden duyuyorum. Biraz da olsa konudan uzaklaşacağım ancak moderatörler yorumumu silebilir.
Bir kaç ay olmuyor bir proje için bende Erhan'dan bir teması ile katkı sağlayıp sponsor olmasını istemiştim. Arkadaş'ı pek tanımama rağmen aramızda geçen kısa ve öz konuşmanın ardından beni kırmayıp bu iyiliği yapmış oldu. Bunun sonucunda arkadaştan bahsi geçen bir temayı aldım ancak bunu almadan önce kendisi bana gerekli direktifleri vermişti bu sayede sıkıntısız bir şekilde iyiliğinden sıkıntısız bir şekilde arkadaşlarımın yararlanmasını sağladım. Bazı küçük problemler oldu elbet veya bilmediğimiz yerlerde, ancak; trendwp destek sayfasını bir bir sayfaları ile inceleyince temayı tam anlamlı sıkıntısız bir şekilde kullanmaya başladım. Eğer gerçekten bir sıkıntı çıkıyorsa TrendWp ürünlerinde; ilk önce forumları okumanızı öneririm akabinde bir sonuç elde edemezseniz yetkili mercilere(Erhan veya başkası) forum platformlarından veya kendi sitelerinden yardım talep etmenizi öneririm. Sonuçta bu kişiler bu işi bir ekmek kapısı olarak görmüş ve ekmeğini gerçekten buradan çıkaran kişiler. Bir sorun çıktığında sizi yanlız bırakmayacak kişiler. Denildiği üzre kaymalardan sıkıntı çıkıyorsa bunu düzelteceklerdir ama unutmayın ki TrendWp projesini baltalayıp küçük düşürmek isteyenlerde olabilir. Bu yüzden biz sahip çıkalım onlarda bize sahip çıkarlar.
İyi forumlar.
| TrendWp projesi sadece desteklediğim bir projedir. Hiçbir yakınlığım bulunmamaktadır.