Site adresi : Yüz yüze verilecektir. (Premium .com Domain + Marka Tescilli)
Site için istenen fiyat : Teklif Usulü (Min Teklif 1.5 Milyon TL)
Sitenin aylık getirisi: 400-500K Ciro, tüm giderler çıktıktan sonra %30 KAR.
Sitenin açılış tarihi: 2019
Kategori, sitenin içeriği nedir: Perakende Yedek Parça Satışı
Günlük hit sayısı: 5.000-8.000
Ziyaretçi kaynağı: %100 Google
Domainin yaşı : 7 Yıllık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tamamı
Hosting dahil midir: Yıllık 5.880 TL
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Sitenin ve Markanın marka tescili de devredilecektir.


Merhabalar arkadaşlar, web sitemiz 2019 yılında faaliyete girmiştir. Günümüz itibari ile oldukça önemli yere sahiptir. Burada çok fazla detay vermek istemiyorum bundan dolayı İstanbul veyahut Trabzon içerisinde yüz yüze görüşmede tüm detaylar aktarılacaktır.

Stoksuz E-ticaret olarak devam ediyoruz, 2 tane ana tedarikçimiz var sitemizde yaklaşık 200Bin Stok bulunmaktadır. İstanbul'da bir ofisimiz bulunuyor. Burada 7 personel bulunmakta. Kargolanma ve müşterilere whatsapp,mail ve telefon üzerinden canlı destek sunuyorlar, devir alan kişi isterse bu ekip ve düzenle devam edebilir. Sitemiz otomobil parçacısıdır ancak ağır vasıta parçalarıda az da olsa bulunuyor. Şu anda sitemizde 80bin üyemiz bulunmaktadır. Firma hakkında şikayet var gibi mecralarda olumsuz bir şikayet bulunmuyor. Olan tüm şikayetler iletişime geçerek mağduriyetlerini giderdiğimiz için olumluya çeviriyorlar.

Sitenin işleyişine gelecek olursak, bizlere siparişler gelir ve gün sonu bu siparişleri toplu olarak tedarikçiye geçeriz. Tedarikçimizin sevkiyat araçları sayesinde ertesi gün sabahı ofisimize bırakırlar. Bizde sabahtan güzelce siparişlerin kargolanmasını yapıp anlaşmalı olduğumuz kargoya teslim ediyoruz. Aslında olay tamamen bu şekilde işliyor. 2020 yılında en düşük ciromuz 370Bin TL en fazla ciromuz 2021 Ocak ayında 750Bin TL. Ofisin kirası, personel maaşı ve giderleri, ofisin faturaları ve diğer tüm giderler çıktıktan sonra aylık ortalama 115-130Bin TL gibi KAR kalmaktadır. Şirketimiz Anonim şirkettir, bu şekilde devir edilecektir. Göründüğü kadar asla zor değil, oldukça basit bir iştir. Alan kişi uzun yıllar boyunca çok iyi kazançlar sağlayabilir. SATMA SEBEBİMİZ, başka bir iş daha yapıyoruz yetkili servis makinaları satıyoruz ona daha da yoğunlaşmamız gerekiyor.

Site adresi, İstatistik gibi yorumlara ASLA cevap vermeyeceğim. Ciddi alıcılarla yüz yüze toplantıda tüm gelir-giderleri en ince ayrıntısına kadar kanıtlarıyla beraber gösterilecektir.

Ek olarak almak isteyen kişi 1 ay kadar bizimle ofiste işi öğrenmek için durabilir. Tüm gelen siparişleri ödemeleri canlı olarak takip edebilir.
Not: 08:00-18:00 saatleri arasında çalışmaktayız.

İyi forumlar.