tolhur adlı üyeden alıntı

Bu sektörde fiyatlandırma işin boyutuna göre değilde tecrübesine göre yapılıyor (çoğunlukta). Örneğin yarın backlink almaya kalktığınızda belki 2 dk sürmeyecek bir işlem için para ödemeniz istenecek. Ödemeyi 2dk üzerinden mi hesaplayacaksınız?

Ücret yüksek geldiyse başka bir satıcıyla görüşebilirsiniz. Ancak burda insanlar bir ürün ya da hizmet satmıyor. Her ne kadar hizmet olarak nitelendirilse bile ticari konuların çoğu -özellikle sorun çözümü gibi konular tecrübeyi satmaktır.

Örneğin siz bu yaşadığınız sorunu çözmek için 2 gün belki 3 gün harcadınız. O zaman bırakında bir bedeli olsun 😊


1 günümü bile almadı da sen hayırdır hocam sana ne oldu da sen burda bişeyler konuşuyosun senle benim bi diyalogum olmadı teşekkür konusuna gelince de ben açtığım konulara gelen yorumlara beğeni atarak teşekkürümü gösteririm yani bana yardım da eden birisisin onda bi itirazım yok onlar için de teşekkür ederim tekrardan ama bu şekilde artist artist konuşman beni şaşırttı 30 TL'ye bi e-posta da yapılmaz yani lafımın da arkasındayım burda bi şeyler yapmak isteyen birçok insan var bütçesi yeterli olmadığı için bazı şeyleri yaptıramıyorlar herkesi kendiniz gibi zengin sanmayın dostlar