Furkan07z adlı üyeden alıntı

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Bahsettiğim sitenin Semrush'a göre 24 bin backlinki var. Bu da bahsettiğimiz konu için etkili bir faktör olabilir mi? Veya daha doğrusu işin sırrı bu olabilir mi? Çünkü site içerisinde içerik sayısı 36 ve site daha 1 yaşında. Bu site nasıl oluyor da diğer köklü, (Hostingi firmalarının blog sayfaları dahil) geçebiliyor anlamış değilim.


Kesinlikle olabilir 24 backlink çok iyi bir rakam, ben 15 yıllık haber siteyim hala 10.100 backlinkte falanım, işin tek sırrını bilmiyorum inanın, o sırrı sırları bilsem/bilsek hepimiz hüriiryet sözcü milliyet oluruz, bence şu forumdan 1 kişi bile bilmiyordur bu sırrı, yani % 100 bilmiyordur tahmin başka bir şey. çünkü site seo bir bütündür, içerikten görsele, görselden seoya, seodan backlinke, backlinkten sosyal medya paylaşımına, site ziyaretçilerinin tekrar geri dönmesine vs vs vs bağlıdır. bunun gibi sayamayacağım 100 lerce sır var, yani ben şahsi fikrimi yazayım hile ile hir bir şey yapmayın, paranız varsa buyurun backlink alın lafım yok. ama genelde forumlardan profil backlink yorum backlink tarzı alımlar yapılıyor. bu alımlar genelde 1-2-6 ay sonra forumlardan siliniyor, ya da hiç indeks almıyor hiç işe yaramıyor, ya da ne bileyim 10.000 backlink alıyorsunuz, sürekli bunlar sizleri sildikçe backlink kayıpları getirdiği yarardan fazlasını geri götürüyor.

benim önerim kaliteli size en yakın tarzda yayın yapan, ömürlük yazınızı silmeyen DA PA DR değeri yüksek spam puanı 1 olan siteden tanıtım yazısı almak tek yol benşm gözümde bu. diğerlerini benimsemiyorum. ama almayın demem onlarında çok temizleri var.

konuyu uzatmak istemiyorum ama bakın en kral forumdiyoruz DA 90-95 alıyorz, 3 sıra altımızda esc.. +18 casino siteleride gitmiş oradan alış yapmış, eee nolcak şimdi yarardan çok zarar, ilk planda sizi yikseltedebilir sıralamalarda, ama sonra kalıcı silinmeler yaşabilirsiniz. bu durumu düzeltmeniz 6 ay 2 yıl sürebilir vs

en kısa cevabım 36 makaleli bir seite birini geçmişse, dediğim gibi anlıktır 3-5 güne geri düşer, ya da 3-5 aya spam olur merak etmeyin