Merhaba arkadaşlar.
Çekilişle ilgili bir web sitem var. Bu wp tabanlı sitem için webview android uygulama yaptırdım. Playstore yüklerken olabildiğince kısa öz metin yazmaya çalıştım, bazı grefikler ise özensiz yükledim. Bunun sonucunda uygulamam kabul edilmedi.
gelen meilde belirtilenleri Türkkçeye çevirdim. Aşağıda ilk iki paragrafı anladım. Ama koyu olarak belirttiğim üçüncü paragrafı tam anlayamadım.

Play store da uygulama yükleyen, benzer sorunları yaşayan, daha sonra sorunları düzeltip uygulamasını yayınlattıran varsa bilgi ve görüş rica ediyorum.

Uygulamanın açıklaması, geliştirici adı, başlığı, simgesi, ekran görüntüleri ve tanıtım resimleri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere yanıltıcı, yanlış biçimlendirilmiş, açıklayıcı olmayan, alakasız, aşırı veya uygunsuz meta veriler içeren uygulamalara izin vermeyiz.

[U]Geliştiriciler, Uygulamalarının açık ve iyi yazılmış açıklaması ve tekrarlayan veya ilgisiz anahtar kelimeler veya referanslar kullanmaktan kaçının. [/U]

Ayrıca, uygulamanın açıklamasında ilişkilendirilmemiş veya anonim kullanıcı referanslarına da izin vermeyiz.