Hocam, öncelikle mesafeli satış sözleşmesinde iade süresi 14 gündür. İnsanlarımızın karıştırdığı bir husus var.

1- Yasal süreç kapsamındaki iade süre ve detayları.
2- Satıcının yasal süreye ek olarak göz yumduğu detaylar.

1: Devletin, satıcı ve alıcı arasında koyduğu kurallar. Sizin ürün de dahil en büyük detay, ürünün tekrar satılabilir özelliğini kaybetmemiş olması maddesi. Sizin ki tekrar satılabilir özelliğini yitirdi.

2- Satıcıların, müşteri memnuniyetini yüksek tutmak amacıyla göz yumduğu detaylar. Örneğin Teknosa'da çalışırken müşterilerin 30 güne kadar iade hakkı vardı. Ama yasal olarak böyle bir şey yok. Mesafeli de 14 gün, birebir satışta ayıplı/kusurlu olmadığı takdirde iade alınmaz. Ama Teknosa bu ürünleri tekrar satacak bir sistem kurduğu için iade alımında esnek davranıyordu. Müşteriler de bunu kendine hak sanıyordu. Sizin ki de o hesap.

Satıcı aldığınız ürüne sim kart takılıp takılmadığını bilemez. Yetkili servise gidip cihaz IMEI numarasından sim kart takılıp takılmadığını sorgulatabilirsiniz. Apple cihazlarda durum nasıl bilmiyorum ama benim çalıştığım dönemde Asus, Samsung gibi markalarda bu şekilde sorgulama yapılabiliyordu. Satıcı, servis raporuna rağmen iade almamakla ısrar ederse Tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla artık süreç o kadar uzun sürmüyor.

Bir e-ticaret satıcısı olarak da rica ediyorum zaruri haller dışında iade/değişim süreçlerini keyfi olarak kullanmayın. Sizin için iade ettim bitti olan süreç satıcıya maddi kayıp dışında mağaza puanı gibi çok önemli detayda olumsuz etkiliyor. İyi günler.