-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tasarım
-
-
Ad Soyad
G** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Burada konu doğru veya yanlış yapmaktan ziyade, savunmasızlık. Birçok site sahibi hobi olarak veya ek gelir için yapıyor, bu sebeple kurumsal bir firma mail atsa eli ayağına dolaşıyor. doğru ve yanlışa hukuk karar verir ancak hukuk karşısında da kendini iyi savunan avantajlıdır. Burada da bir soru soruluyor 10 farklı cevap 10 farklı görüş, herkes kendi kafasına göre yorum yapıp soru soranı panikletiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben fragman yayinladim diye ifadeye çağırdılar adamları bedava reklam yapmak dışında herhangi bir amaçda yoktu ve izin verdikleri kanaldan emped kodu alınmasına rağmen şikayet etmişler durum ne olacak onu bekliyorum şuanda
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yazık gerçekten çok yazık kim bilir kaç kişinin daha canını yaktılar bu şekilde acınacak bir durum söz konusu.. üzüldüm
BLOG : www.jdsezer.blogspot.com
Storyman
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı ve Web Geliştirm
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ah üstad öyle güzel bir konuya parmak basmışsın ki, maalesef kör tuttuğunu yakalıyor. Sebep: Bilgi eksikliği.... Sadece bilgi eksikliği ve sonucu hatalı uygulamalar....
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
YouTube Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
uzun uzun anlattım ama sonra neyse dedim sildim bi de burdan sıkıntı çıkmasın...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Diyecek bir şey bulamıyorum. Şeytan bunlar!
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Social Media
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Gerçekten yazık , bu ülke de her alan'da gençlerin önü kesiliyor , bitiriliyor.. Sonra neden gençlerin hiç biri bu ülkede yaşamak istemiyor ! Bu düzenin komple değişmesi gerekiyor
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fıkra ve hikaye paylaştığım web sitemde bir fıkra sayfasında görsel niyetine Fadıl Serkan Altuniğne'nin bir karikatürünü kullanmışım. Savcılık emniyet aracılığı ile ifademe başvurdu, sonrasında uzlaşmacı aradı, 6 bin tl para istiyorlar dedi. ben de 6 bin tl'yi onlar bana versin siteyi komple onlara vereyim dedim. Kabul etmediler, şuan mahkeme aşamasına geldi olay. Ekim ayında ilk duruşmamız olacak.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mahkemede sakın susup size konuşma hakkı vermelerini beklemeyin hocam. Kendinizi sonuna kadar savunun. Ben ilk duruşmada bana söz hakkı verilecek diye saygıda kusur etmedim ama sadece 30 saniye konusabildim, bir baktım ki hakim pat diye suçlu buldu beni. Hemen itiraz edip kanun maddelerinden bahsetmeye başladim ki 3. cümlemde sözümü kesip mahkemeyi erteledi hemen. Duruşmalar maksimum 5 dakika sürüyor ve bunun 3-4 dakikasında hakim birşeyler yazdırıyor fısır fısır. Sesini bile zor duyuyorsunuz. Ne olup bittiğini anlamadan duruşmayı bitiriyorlar bu tarz davalarda.
Edit: Yani öyle filmlerdeki gibi karşılıklı konuşup soru sormakmış, durumu anlamaya çalışmakmış falan yok. 5 dakikada bir içeri biri girip çıkıyor ve kendini savunmazsan hakim hemen suçlu buluyor, savunduğunda duruma göre bilir kişi atıyor davaya ve davayı ikinci duruşmaya erteliyor. İkinci duruşmada da büyük ihtimalle bilirkişinin raporuna göre pat diye karar verecek yine birkaç dakika içinde