-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / K
-
Meslek
Site Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenin kategorisinin bisikletler üzerine olduğunu farzedelim. Backlink alırken çıplak çapa metni ile ana sayfayamı backlink alınmalı yoksa bisiklet kelimesi üzerinden mi ana sayfaya backlink alınmalı? Amacım sitenin kendi alanında genel otoritesini arttırmak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Tüm anchor text biçimlerini kullanmanız tavsiye edilir. 7 farklı biçim mevcutken Tek bir anchor text'e yüklenirseniz elbette bunu arama motorları spam olarak görebilir. Tabi bu bahsettiğim olay belki 1000lerce backlink için geçerli.
Ayrıca anahtar kelimeyide arada değiştirmek gerek.
Anasayfa mı yoksa sayfamı konusuna gelirsek ben içerik odaklı seo yu daha mantıklı düşünüyorum. Farz edelim çok popüler bir siteniz var, buna rağmen insanlar neden anasayfanızı bir yerlerde paylaşsın ki? Elbette tek sayfa web siteleri veya eticaret siteleri için durum bambaşka.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Tüplü Dalış Eğitmeni
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba;
Benim de sayfam İzmir'de bir "tüplü dalış kursu" sayfası. Siz backlink'lerinizi nereden alacaksınız? Kalıcı ve kaliteli bir yer ise, ben de değerlendirebilirim. Bu sebeple sordum...
Fırat ÇELİK
Netsis Yazılım Danışmanı
Tüplü Dalış Eğitmeni
www.firatcelik.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Tüplü Dalış Eğitmeni
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba;
Burada kastettiğiniz şeyi tam anlayamadım. Yani sizce, backlink almak yerine kaliteli bir seo çalışması yapmak daha mı değerli?
tolhur adlı üyeden alıntı
Tüm anchor text biçimlerini kullanmanız tavsiye edilir. 7 farklı biçim mevcutken Tek bir anchor text'e yüklenirseniz elbette bunu arama motorları spam olarak görebilir. Tabi bu bahsettiğim olay belki 1000lerce backlink için geçerli.
Ayrıca anahtar kelimeyide arada değiştirmek gerek.
Anasayfa mı yoksa sayfamı konusuna gelirsek ben içerik odaklı seo yu daha mantıklı düşünüyorum. Farz edelim çok popüler bir siteniz var, buna rağmen insanlar neden anasayfanızı bir yerlerde paylaşsın ki? Elbette tek sayfa web siteleri veya eticaret siteleri için durum bambaşka.
Fırat ÇELİK
Netsis Yazılım Danışmanı
Tüplü Dalış Eğitmeni
www.firatcelik.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tasarım
-
-
Ad Soyad
G** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kalıcı backlink için iletişime geçebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
aquarium
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
firatcelik adlı üyeden alıntı
Merhaba;
Benim de sayfam İzmir'de bir "tüplü dalış kursu" sayfası. Siz backlink'lerinizi nereden alacaksınız? Kalıcı ve kaliteli bir yer ise, ben de değerlendirebilirim. Bu sebeple sordum...
Sizin için en uygunu tanıtım yazısı.. yazı sonuna da kaynak: site.ismi.com/konu-ismi şeklinde açık link almak olur hocam.. edu gov tarzı sitelere yüklenmemelisiniz siz..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bana Müsade.. Sana Rastgelsin ! Budur Hikayemiz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Tüplü Dalış Eğitmeni
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-