inanmayanlar vs ola bilir konu doğru bir çok kişi adına Papara hesabı açılıyor kimlik bilgileri ortalık da geziyor ortalık da gezen kimlik bilgileri ile sahte kimlikler basılıp Papara hesapları açılıyor bir de agt kurye de elemanları var Adana vs gibi bir çok ilde kurye şirketlerin den anlaştıkları Kişiler var bu kişiler den direk Papara kartları alıp geçiyorlar anlaşması yok ise de kurye elemanı ile sahte kimliği gösterip alıyorlar vs Papara hesaplarını kendileri kullanıyorlar fazla olanları da satıyorlar. Bununla ilgili gerekli şeyleri hem agt kuryeye hem de Papara ya yollamıştım aylar önce ama bir şey değiştiğini sanmıyorum. Papara üzerinden ticaret yapmanızı çok önermem güvenmediğiniz kişiler ile ininal da aynı şekil de güvenmediğiniz kişiler ile banka harici riske girmeyin banka hesapları da kiralıyorlar orası ayrı oda riskli ama Papara ve ininal çok daha riskli bir yer.

Bunları nereden biliyorsun kanıt vs diyenler olur ise bunları bir çok yer de takılıp bir çok şeyi araştırdığım için görüp duyuyorum ve bunları paylaşıp ifşa edemem ve böyle bir şey de yanlış yola düşe bilecek birileri ola bilir o yüzden saklı olması daha iyi forumlar da Discord da icq grupların da vs bir çok yer de satılıyor bunların hepsini zamanın gerekli mercilere bildirdim icq gruplarını takip ediyor polis **************lar da biliyor ama bir şey olduğu yok açıkçası.

İnanmak isteyen inana bilir istemeyen inanmaz ama emin olun bilmediğiniz bir çok şey var.