-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / 1
-
Meslek
1
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kötü günler geride kaldı çok şükür. Önümüzde daha kötü günler var. Üretim yapmadigimizi her şeyde dışa bağlı olduğumuzu anlatınca da Ekmeği dolarla mi aliyon yaaa diyen ciddi bir kitle var.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel SEO Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Artık bu ülkede beni hiçbir olay şaşırtamaz.Gerçekten buranın bir simülasyon olduğuna inanıyorum.Sadece teknoloji alanında değil akla gelebilecek her sektörde aşırı bir pahalılık söz konusu.Mevcut hükümet ve yaptığı politikalar ile bu sistem değişmeyecek maalesef.Tek çare hükümet ve her sektörde politika değişikliği.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Social Media
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Ülke cehennem haline geldi , siyaset yapmak istemiyorum ama zorluyorlar.. sözüm meclisten dışarı fakat halkımız büyük bir kısmı çok cahil , bu yüzden yanlış olanları göremiyorlar ve her sene aynı şekilde ülke daha'da kötüye gidiyor , umarım bir gün güneşli günleri görürüz demek istiyorum ama bu kafayla çooooook zor :)
Bence siz de pudra şekeri çekin, belki 2-3 yılda kapınıza Porsche, Audi SUV araçlar gelebilir :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
alper155
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest ticaret
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
edit: mesajımın siyasi bulunabileceği gerekçesiyle siliyorum.
site kurallarına aykırı olabilir emin olamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kuyumcu
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Fare Mare bilmem de bir market alışverişine gidiyorum 3-5 şey alıyorum 100 TL aldığıma bakıyorum gülüp geçiyorum geçen eşimle pazara çıktım 5-10 parça bir şey aldık 2 kişiyiz kendimize yetecek kadar alıyoruz 100 TL bitti
Yeme içme böyle iken elektronik vs daha fazla olmasına şaşırmayın. Karın tokluğuna yaşıyor insanlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.