lostyazilim
tr.link

Papara konusunda güvenlik önerisi herkesin dikkatine

23 Mesajlar 3.764 Okunma
lstbozum
tr.link

wmgtasarim wmgtasarim wmg.com.tr Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazılım | Web Tasarım
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1893
  • Beğeniler 545 / 550
  • Ticaret 8, (%100)

gorkemyabgu adlı üyeden alıntı

Kardeş kaynak sorduk. Herkes bir şeyler anlatıyor koyun önümüze somut bir şey bizde ona göre hareket edelim

Kanıtmı burda dolandırılanların çoğu paparadan dolandırılmış başka bir kanıt göstermek gibi hususumuzda yoktur tartışmayacağım daha fazla ben sadece güvenliğiniz kısmında biraz eleştiri yaptım ve olaki bir grafik işi web tasarım işi yazılım olsun küçük bir şey bile alsam bu platform olsun başka yerler olsun farketmeksizin papara üzerinde alışveriş yapmayacağım bu benim düşüncem ülke düşünce özgürlüğü vardır uyup uymaması sizin sorununuz dostum herkesin aklı vardır düşünebilir yani burda demek istediğimiz şudur yeteri kadar güvenlik yok orda biraz daha güvenlik getirseler daha iyi yerlere gelir bir yerde dükkanları olmaları önemli değil önemli olan sanalda çalışıyor ise daha fazla güvenlik önlemleri alması gerekir ☺️

wmaraci
reklam

gorkemyabgu gorkemyabgu tulparav.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2020
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 28 / 43
  • Ticaret 0, (%0)
forces

erdoganurcu adlı üyeden alıntı

gorkemyabgu her önüme gelene kanıt sunma zorunluluğumuz mu var dediğime itimat etme gereği duymayacaksın ama bu tür alışverişlerin döndüğü grupları ve siteleri gösterince mi inanacaksın. inan veya inanma bu sana kalmış konuyu açan kişi uyarmış ben de bilgim olduğu için uyardım gerisi beni alakadar etmez ister dikkate alırsın ister almazsın.

Ben veya bir başkası paparaya rakip bir şirketin sahibi değiliz geçip durduk yere kötüleyecek değiliz.

Niye bu kadar parladın dostum ya sakin olsana biraz problemin ne acaba :D kaynak soruyorum adamın cevabına bak. Herhangi bir yerde bu tarz bir haber bulamadım kaynak istedim ve aldığım cevap tam anlamıyla mahalle ağzıyla verilmiş... komiksiniz. Bide dediğine bak "kanıt sunma zorunluluğumuz mu var?" :D insanlara yardım amaçlı bir uyarıda bulunduğuna emin misin? bu ne tavırlar böyle.

Bir de şu arkadaşın cevabına bak gayet kısa ve öz. Bu kadar basit bir şeyi gereksiz tartışmaya çeviriyorsan içinde kötü niyet ararım güzel insan :)

forces adlı üyeden alıntı

sikayetvar da bu konu hakkında yazılmış kayıtlar var .

https://www.sikayetvar.com/papara/sahte-hesap

Teşekkürler @forces

tulparav.com

alper155 alper155 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2021
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek serbest ticaret
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 28 / 48
  • Ticaret 8, (%75)

Sevindari30 adlı üyeden alıntı

Kanıtmı burda dolandırılanların çoğu paparadan dolandırılmış başka bir kanıt göstermek gibi hususumuzda yoktur tartışmayacağım daha fazla ben sadece güvenliğiniz kısmında biraz eleştiri yaptım ve olaki bir grafik işi web tasarım işi yazılım olsun küçük bir şey bile alsam bu platform olsun başka yerler olsun farketmeksizin papara üzerinde alışveriş yapmayacağım bu benim düşüncem ülke düşünce özgürlüğü vardır uyup uymaması sizin sorununuz dostum herkesin aklı vardır düşünebilir yani burda demek istediğimiz şudur yeteri kadar güvenlik yok orda biraz daha güvenlik getirseler daha iyi yerlere gelir bir yerde dükkanları olmaları önemli değil önemli olan sanalda çalışıyor ise daha fazla güvenlik önlemleri alması gerekir ☺️

papara üzerinden nasıl dolandırılıyor kardeş bir anlatsana.
haksızlığa tahammülüm yok. atıp tutuyorsun.
ya dünyadan haberin yok ya da kötü niyet içerisindesin.
seni şiddetle kınıyorum.
Keyato

kişi bu mesajı beğendi.

Peer Peer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.12.2019
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Admin
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 10 / 37
  • Ticaret 2, (%100)
arkadaş yüzelsel yazıp geçmiş. Doğru bir fikir kesin kiralan biri ile kontak kurmuş. Arkadaşlar kimliğiniz ön yüzü yeterli oluyor dikkat edin. özel panelleri var tek kimlik ile onay alıp hesap açıyorlar. Alakasız banka hesaplarınıza komik rakamlar havale gelirse hemen savcılığa gidin. Avukat bayan arkadaşımın başı savcılık ile dertte. kesin bilgidir.
wmgtasarim gorkemyabgu

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.04.2021
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek serbest ticaret
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 28 / 48
  • Ticaret 8, (%75)
papara bir banka değil ön ödemeli karttır ama bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından belirlenen şartlarda işlem yapılabiliyor ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından denetleniyor. papara gibi benim bildiğim, pep, tosla, inial, *******, vodafone pay, garanti piu, var bunlar sadece benim bildiklerim sadece paparaya yükleniliyor. saçmalıyorsunuz resmen. bir banka hesabıyla da dolandırılıcık yapılabilir bankanın suçu mu oluyor. dolandırtmayın kendinizi akıllı olun siz de.

• Üyelik 01.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1893
  • Beğeniler 545 / 550
  • Ticaret 8, (%100)
Yapabiliyorsanız ziraat işbank Vakıfbank halkbank gibi yerlerde bir dolandırınız bak bakalım nasıl ani bir şekilde haberiniz oluyor ve yapankişinin kimliği nasıl belli oluyor lütfen sadece kendini kandırmaya devam et böyle tepki vermenizi anlayamadım bu başka birşeyi işaret ediyorda ama neyse

Remus Remus NUMLOCK.COM.TR E-Mail Onaysız
  • Üyelik 23.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 769
  • Beğeniler 165 / 230
  • Ticaret 3, (%100)
Papara dan kimse dolandırılamaz ancak olacak papara açılan hesaptan yapılan işlemden dolayı hukuki olarak başınız ağrır ancak papara ip adresi tutuyor ve parayı yatıran hesabı açan ip belli bosverin böyle şeyleri .
Marka dava açar başınız agrir

• Üyelik 01.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1893
  • Beğeniler 545 / 550
  • Ticaret 8, (%100)
Peki kaçak ip veya VPN proxy kullanan kişilerin ipi tutuluyor sanırım çünkü **************ların gerçek ipleriyle yapacaklarını sanmıyorum ve yanlış anlaşılacak bir konu yok burda ben sadece papara daha iyi yere gelmek istiyorsa güvenlik önlemlerinin daha da yükseltmesi konusunda eleştiri yapıyorum ve buda kanunen yasak değildir

• Üyelik 04.04.2021
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek serbest ticaret
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 28 / 48
  • Ticaret 8, (%75)

Sevindari30 adlı üyeden alıntı

Yapabiliyorsanız ziraat işbank Vakıfbank halkbank gibi yerlerde bir dolandırınız bak bakalım nasıl ani bir şekilde haberiniz oluyor ve yapankişinin kimliği nasıl belli oluyor lütfen sadece kendini kandırmaya devam et böyle tepki vermenizi anlayamadım bu başka birşeyi işaret ediyorda ama neyse

arkadaşım evet benim papara'dan çıkarlarım var,

7/24 istediğim bankaya ücetsiz eft yapabiliyorum,
ayda 5 kere istediğim bankamatikten para yatırıp çekebiliyorum,
pararayı kullanarak mesai saatleri dışında kendi hesaplarım arasında ücretsiz para transferi yapabiliyorum
eczanelerde anında %50 indirim alıyorum,
bir çok dijital platformda da anında %50 indirim alıyorum,
kart aidatı vermiyorum,
bir çok mağazada indirim var,
aklıma gelenler bunlar.
ben niye bu nimetlerden faydalanmayayım.

burada bozdurma işlemleri gibi ticaret yapan arkadaşlar seni yakalasalar döverler :)
ayrıca yaptığın kaynaksız, asılsız yorumlardan dolayı hukuki olarak başın ağrıyabilir.

konu hakkında ki son yorumum bu. papara kullan sende hayran kalacaksın .)
gorkemyabgu

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1893
  • Beğeniler 545 / 550
  • Ticaret 8, (%100)
gerek yok **************lığın yüksek olduğu yerde güvenlik yetersizliğinden maalesef tercih etmiyorum ve mümkünse olaki birisinden birşey alırsam yada verirsem papara hesapları ile gelmesinler çalışmıyorum ne zaman papara güvenlik önlemlerini artırırsa o zaman

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al