-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. A ve B divleri var ve ben A divinin içeriğini (kişi listesi, vs...) değiştirdiğim zaman B divinin içeriğinin de buna bağlı olarak değişmesini istiyorum, bu mümkün mü? Bu özellik varsa bunu uygulamamda kullanmam gerekiyor, benim için çok önemli, teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
tarkan3261 evet mümkün internette jquery ile veya php ajax ile il ilçe seçimi diye aratırsan örneklerini bulursun. O mantıkla da yaparsın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, yok divin icinde select veya herhangibir şey yok, aslinda benim yapmak istediğim şey tam olarak şu; A divine veritabanından x kişisinin gönderdiği mesajları çekiyorum ve B divine de bu gelen mesajların en son gelenin çekmek istiyorum, bu anlamda şöyle bir durum ortaya çıkıyor: bir divin içindeki html türündeki her satir veya mesaj o divin icinde siralanabilme, ilkini alma veya ilk besini alma gibi özelliklere sahip midir? Eğer öyleyse bunu js ile nasıl yapabilirim, bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mesajları AJAX ile mi çekiyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok teşekkür ederim sayın capscroll bu iyi bi fikir, teşekkürler, iyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-