-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlginiz için çok teşekkür ederim yalnız bu şekilde dosyayi indirmedi, ayriyeten farklı bir sayfa açıp " not found" diyor, acaba nasıl olmalı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
tarkan3261 hocam if blogunun olduğu yeri bir de şöyle dener misin. Tırnaklar her zaman sıkıntılıdr.
if ($al['dosya']) { ?>
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ÖmerGünay hocam size de çok teşekkür ediyorum, bu sekilde de sol alt kosede dosya iniyor gibi yükleniyor, üzerine tıklıyorum dosya yok diyor, sanirim dosya degiskeni veya diğer kod bloklarinda bi yanlışlık var ama acaba nerede?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
tarkan3261 hocam böyle zor oluyor yarın gün içinde teamviewer ile bağlanıp bakabilirim isterseniz.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vallahi çok iyi olur, yarın 16 ya kadar işteyim gelip bakalım hocam çok teşekkür ler çok memnun olurum, iyi geceler
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sizin yazdiginizi uyguladım Cikan yazi "dosyalar/benimdosyaminadi.accdb ama bu kez de oturumda çıkıyor ve yine inme yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, sorunumu yardımlarınızla beraber hallettim, header fonksiyonu diye bir yapı varmış o eksikmis, onu benim kodlara adapte edince dosya indirir hale geldi, sorgu sonucundan aldığım dosya yolu stringini her metoduyla indir.php sayfasındaki header fonksiyonuna gönderdim fonksiyon stringi işleyip dosyayı indirdim, herkese çok teşekkürler, kolaylık lar diliyorum