Emeğinizi ne güzel harcıyorsunuz. Yazılımcı değilim ama inanın bizim ülkemizde bizim kendimize verdiğimiz zararı başkası bize vermiyor. 150-200 ne demek?

Her gün bana site yap diye bir sürü arkadaş geliyor. Onlara göre ben hiç birşey yapmadan bu parayı kazanıyorum. Ama Tekel bayisi olan biri demiyorki al bu gofret benden. Elinizin emeğini bilin.

Bunun domaini kurmak,tema seçimi,Türkçeleştirilmesi,5 sayfa ayarlanması (hakkımızda vs) ,ürün ve metin girilmesi. İç seo

Bunun ederi en az en az 1000+ olmalı

Ben kendim e-ticaret olmadan 5 sayfalık siteye tema dahil 1000 lira diyorum. Çünkü ben "zaman" harcıyorum ve dünyada en değerli şey "zaman" o zaman bu zamanı harcamama değecek bir meblağ olmalı. Söylemimde şu şekilde. Sen sadece yerim belli olsun mu istiyorsun? Yoksa benim vitrinim mi olsun istiyorsun? Arada ki farkı anlatınca zaten müşterinin aklına yatıyor.

Yapmayın düşürmeyin piyasayı bu kadar, sonra müşteri diyor e bizim bir arkadaş/arkadaşın yeğeni var 150 liraya yapıyormuş. E git yaptır o zaman o arkadaşa da. Amaç değil araç ol.
Bu durumla alakalı çok yazarım daha da. İyi hafta sonları