MERHABA sayım wmaraci yöneticileri ve üyeler. Ben bu aralar çok yalnızım ve vakit geçirmek için de tek üye olup vakit geçirdiğiim forum sitesi burası.

eleştirim: ama ne açtığım konulara, ne de yazdığım mesajlara yeterli cevap alamıyorum ve yeni konular da açan yok. herkes ticaret peşinde veya kendi sitelerine ya da youtube sayfalarına takipçi çekmek peşinde bunlara itirazım yok ama bunlar da yeterli değil kendi başlarına yeteri kadar ticaret dönmüyor. hep ufak şeyler dönüyor. sms onayı gibi 5lira-10 lira.
internetten para kanmak diye ayrı bir bölüm var ama içersi bom boş. para kazanmak mümkün değil.

1.önerim: mesela en fazla konu açanlara, makale yazanlara veya mesaj yazanlara ödül verilebilir. ödül olarak premium üyelik gibi.
bu öneri ihtiyaç üzerine aklıma gelmiştir. üyeliğimi yükselmek istiyorum ama tl transferinden sadece ticaretim var oda bana bir şey kazandırmıyor.
sırf üyeliğimi yükseltmek için bir sürü konu açabilirim. benim gibi başkaları da vardır.
2. önerim youtube kanalı açılabilir wmaraci adına. ürün tanıtımları yapılabilir, ''nasıl yapılır?'' şeklinde videolar çekilebilir, teknoloji haberleri yapılabilir.(webtekno gibi sayfa-sitelerin uçuk kazançları olduğu biliniyor.
3.önerim blog bölümüne tecrübeli kişiler transfer edilebilir. blog bölümüne ağırlık verilebilir.
4.önerim bunların hepsi bir kenera bırakılıp tamamen e-ticaret sitesine çevirilebilir.(sitenin güncelleneceğini havuz sistemi geleceğini biliyorum) ticaret olayı genişletilebilir. havuz sistemi bir an önce kurularak sadece bozdurma işlemi değil de oyun hesapları gibi hesap takaslarında havuzla aracılığa ağırlık verilebilir. bu konuda bir boşluk var bence. fiziksel ürünlerin takasında kullanılabilir. benim aklıma gelmeyen bir sürü şeyin satışına aracılık yapılabilir.

wmaraci'nin bir ismi, potansiyeli olduğunu düşünüyorum. potansiyel bence kullanılmıyor. böyle giderse yazık olacak verilen emeklere.
kimse bir yerlere çekmesin, art niyet aramasın lütfen aklıma geldiği gibi yazdım. Benim çapım bu kadar. daha iyisini bilen bildiğini yazsın.
saygılar..

edit: bu linkte olduğu gibi tirarete girmeyecek şeylerden ücret isteyenler cezalandırılma bence. forumda muhabbeti engelliyor, sorunların çözümüne engel oluyor ve hevesimizi kaçırıyor. bu kadar da bir bir birimize yardımcı olmayacaksak forum sitesinin amacı nedir. ayrıca sorunumu ben arkadaş cevap yazmadan çözdüm.

https://wmaraci.com/forum/instagram/instegram-takip-edilen-listesini-nasil-tamamen-bosaltabilirim-670969.html