Herkese merhaba arkadaşlar. Kısa bir süre önce ilk tema çalışmama güzel bir giriş yapmıştım. Sabredip, öğrene öğrene sonunda ilk Wordpress temamı çıkartmış bulunmaktayım. Ve bu temayı sizlere sunmaktan mutluluk duyuyorum. Yapmış olduğum bu tema çok profesyonel değil. Ancak ben çokta kötü bir tema olduğunu şahsen düşünmüyorum. Kahverengi tonların üzerinde durulmuş sade bir kişisel tema olarak kendi sitemde de kullanmaya başladım. Herneyse lafı fazla uzatmadan temanın özelliklerinden ve kullanımından bahsedeyim.

Temanın Özellikleri


    [*]Tema sadelik üzerine tasarlanmıştır ve sadedir.
    [*] Temada kahverengi tonlar hakimdir.
    [*] Temada olabildiğince az resim kullanılmıştır. (Kullanılan resimler: Logo, 468x60 banner ve 125x125 banner reklamları. Toplamda 3 adet.)
    [*] Hem sade hemde az resim sebebi ile tema hızlıdır. (Bu durum sitenizde yer alan resim sayısına ve diğer unsurlara göre değişebilir. Örn; video, flash reklam vb.)
    [*] Google Page Speed puanı 88'dir.
    [*] Temada kullanmanız gereken tek eklenti WP-Postviews eklentisidir. Başka bir eklentiye ihtiyaç yuktur.
    [*] Admin panel desteği bulunmuyor. Ama kullanımı oldukça kolaydır. (Alttaki kısımda verdiğim ilgili yazıyı okuyunuz.)


Admin paneli desteği bulunmadığı için geniş olarak kullanımını BURADA anlattım. Zaten kendinize göre yapmanız gereken en fazla 4 ayar var. Kullanımı pekte zor değil.

Aynı şekilde, tema ilk temam olduğu için küçük hatalar görebilirsiniz. Ama v2 sürümünde bunları en aza indireceğim. Özellikle forum üyeleri düşüncelerini yazarken temanın ilk temam olduğunu göz önünde bulundurarak bir şeyler yazarlarsa çok mutlu olurum arkadaşlar. :)

Notlar:

#Soru ve Görüşler: Tema hakkında yaşadığınız sorunları ve görüşlerinizi BURADAN bana bildirirseniz her bildirime cevap atmaya gayret gösteririm.
#Demo Link: Demo linki yani kendi sitemde yer alan tüm konuları eski temama göre ayarladığım için thumbnail olarak resim atamıyordum. Ama 3. sayfaya kadar siz görebilesiniz diye thumbnail koydum yazılara. 3. sayfadan sonra thumbnail olmayan yazılar ile karşılaşırsanız şaşırmayın :) Aynı şekilde konu içlerinde yanlış yerleşimler sonucu açtığım konularda linkler kayma yapmış. Özellikle tema paylaşımlarında. Buda benden kaynaklanan bir sorundur. Tema da herhangi bir sıkıntı yoktur. (Çok yakında kendi sitemi açacağım o zaman böyle bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Şimdilik mazur görün lütfen :) )
#ScreenShot: WP Admin'de temanın screenshot dosyası gözükmeyecektir. Bu da karşılaştığım küçük sorunlardan bir tanesidir. Temada karşılaştığım tek sorun budur. Screenshot dosyası gözükmese bile aktif edip çalıştığını görebilirsiniz.
#Teşekkür: Tema sorunlarında benim yanımda olup yardımcı olan ve hala da yardımı kesmeyen Onur Kardelen (Onur89TR), Özer Gül (cudjex) abilerime ve tüm WMAracı ailesine çok teşekkür ediyorum.
#V2 Sürümü: Allah'ın izni ile çok yakında yeni bir tema ile karşınıza geleceğim arkadaşlar. Yeni temanın çizimine şimdiden başladım ;)


Canlı Demo - İndir