sofu44 adlı üyeden alıntı

bu sorun yakın zamanda hepimizin başına gelmeye başladı. Açıkcası hosting kullanan herkes etkilenmiş görülüyor.
takipteyim konuyu bende merak ettim.

Kuaza adlı üyeden alıntı

amp eklentisini kullanıyormusunuz ? wp-admine girdiğinizde yavaşlık oluyor mu ?

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Site adreslerini bilmeden buna yorum yapmak maalesef zor.

Bir ara özelden site adreslerini iletirseniz bakalım.

Bazen bir logo bile neden olabiliyor, bazen slide. Duruma göre değişir kısacası.

42patriot42 adlı üyeden alıntı

hayır admin sayfasında veya mobilden telefona girdiğimde bir yavaşlık tıkladığım sayfa anında açılıyor

Kuaza adlı üyeden alıntı

hostingle alakalı olduğunu düşünmüyorum, sitenizin incelenip optimizasyon yapılması gerekiyor, sitenizi incelemeden bunları anlamam zor özel mesajdan yada burdan iletirseniz inceleyip küçük bir rapor verebilirim size.

Lejyoner adlı üyeden alıntı

evet benim wordpress admine girdiğinde hafif kasma yapıyor neden ?

sancar adlı üyeden alıntı

Sitelere bakıp incelemek gerekli muhtemelen hosting firmasından bağımsızdır hatalar ama ucuz fiyata kaliteli hizmet ne yazıkki söz konusu değil godaddy,natro,turhost gibi firmaları kullandım şimdiye kadar hosting kaynaklı herhangi bir problem yaşamadım

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Her wp admin yavaşlığı hosting kaynaklı diyemeyiz, bunu da not düşmek istedim.

Bazı güvenlik eklentileri, fazla kullanılan eklentiler, tema ve eklentilerin güncellenmemiş olması, düşük php sürümü kullanımı ve en son hostinge bakılmalıdır.

Empat adlı üyeden alıntı

Çözüm sağlayabilirim. Profesyonel destek için pm atabilirsiniz.

Sevgili dostlarım internette gezerken bu konuyu buldum bende lcp tarzı sorunlar yaşıyorum. Şimdi ben 4 senedir GüzelHosting kullanıyorum. Ilk zamanlar çok hızlı idi. Şu an ise sitelerimde yüksek bir loading responsive time sorunu var. Adresi yazınca 3-4 sn bekliyor site gelince hızlı geliyor ama o ilk sunucu tepki süresi biraz fazla. Bugün page speed yaptım Google'dan sunucu responsive time hatasi verdi bazen 503 hatası alıyorum çok fazla sitem var bu bahsettim en küçük blog olan. Site sıralamada düşüşleri buna bağlıyorum ben. Dolar kur arttı vps ayda 5 dolar olsa senede 400 500 buluyor Türkiyede ki hostları çok kaliteli bulmuyorum. Aklımda netinternet turhost ve hosting com tr var turhost iyi gibi. Ama emin olamıyorsun. Sorun yaşamamak için baya bütçe ayırıp yabancı host veya vps alıp kendi Plesk panel vs hosting sisteminizi kurmanız lazım. Bu da senede en basit bir site için 300-500 tl demek Bu site düşmeleri search console hataları hosting kaynaklı bence. Site bir an geliyor jet gibi ama oğu zaman %90 ağır. Güzelhostingten ilk zaman ki gibi verim alamıyorum. 5 6 eklenti ücretli tema cdn servisi cache kullanıyorum gtmetrix 97 alıyor ama site ağır 1 aya kadar 30-40 puanlar da idim

Telden yazıyorum cevap yazın tartışalım
Aklıma ne geldi bu hetzner mi ne var ondan 3 euro makina kiralanıp Plesk kurup 1 2 site ekleyip ortak girilebilir cloud her neyse centros Plesk nginx kurulu olacak o kadar ben fazla uzman değilim ama çok mantıklı. Şu an bir hosta senelik ödeme 17 dolardan 140 tl ediyor. Turhost veya hosting.com.tr'de fiyatlar bu şekilde. Güzelhostingta 1gb alan 15 trafik 80 küsür lira ve wordpress hosting 3gb alan 50 gb trafik 85 tl çok cazip. 100 lira cepten çıkıyor. https://www.hetzner.com/cloud en düşük cloud 3euro buda 30 tl senede 360 tl buluyor.

@42patriot42 fikirlerimi paylaştım gelin tartışalım. Sevgiler saygılar