alper155 adlı üyeden alıntı

@WildForest, adsense hesabı açmak için ne gerekiyor?
sanal kart gerekiyor mu? gerekiyorsa papara, pep kabul ediyor mu?
sms onayı gerekiyor mu? gerekiyorsa aynı numaradan bir kere mi onay yapılıyor?
hesap satış fiyatı nedir? alıcısı çok oluyor mu? hemen satılıyor mu?
cevaplarsanız sevinirim.

İşin zor kısmı hesabı açmak değil 5 dakikalık iş o. Web adsense hesabının onay alması için adsense nin tüm kriterlerine uyan bir web site oluşturmanız gerekiyor ki bu biraz zahmetli. YouTube de bununla alakalı binbir çeşit video var. Web sitesi hazır duruma geldikten sonra (tüm kriterlere uyduktan sonra) adsense başvurusu yapılır. 2 hafta içinde olumlu ya da olumsuz mail gelir. Bu zor kısmı atlattıktan sonra elinde pinsiz bir adsense hesabı oluyor. Pinsiz hesaplar pek de para etmiyor verdiğin emek karşılığında... Hesap belirli bir bakiye reklam ücreti kazandıktan sonra pin için hesabındaki yazan adrese adına posta gönderirler postayı aldıktan sonra içindeki pini adsense ye girdikten sonra elinde artık pinli bir adsense hesabı olmuş olacak .(yine de verdiğin emek karşılığında pek para etmiyor) Pinli hesap pinsize göre 2.5 3 kat daha değerlidir. ve web sitesinin domaini ile beraber alıcıya verilir. Fiyatı belirleyen bir başka unsur ise adsense nin kayıtlı olduğu ülkedir. Pinsiz ise pek de fiyat farkı olmuyor. Pinli yurtdışı adsense nispeten çok daha pahalı ama kayıtlı olan ülkedeki belirlediğin adrese pin gidecek... Adres kiralanabilir tabi ama bu da ayrı dert... Sana tavsiyem eğer hiç bilgin yok ise şimdilik başka işere yönel ve detaylıca araştır. Adsense nin pek çok standartı var onay vermek için. Bilgin var ise bu konularda ben bloggerdan site kurup .com domain bağlıyorum ve kaliteli bir tema kullanıyorum (Median UI) tek eksik kaliteli içerik oluyor. Orası da sana kalmış bu belaya girecek isen bol sabır ve bol şans diliyorum. 😊