-
-
Yaş/Cinsiyet
42 /
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, Vps sanal suncucu kullanıyoruz. 2 tane hesabımız var ve windows server 2012 r2 işletim sitemi var. 8 core ve 10gb ram mevcut. sunucuyu normal bilgisayar gibi kullanıyoruz. gün içinde çok sorun olmuyor fakat akşam saatlerinde sağ klik bile yapınca açılması uzun sürüyor.
1)kullanılan kaynaklar çok az görünüyor
2)sunucunun internet bağlantısı çok hızlı
3) kendi internet bağlantım çok hızlı.
restart yaptığımız zaman biraz rahatlıyor ve günde 3-4 defa yapmak gerekebiliyor. Bu sonun neden kaynaklanabilir buna benzer sorun yaşayan arkadaşlar var mı? Önerileriniz nedir?
teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ekran kartı gerektiren işlemler varsa maalesef ekran kartlı vds almak dışında pek çare yok.
Yinede belirli saatlerde yavaşlaması tuhaf...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 /
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aslında ekran kartına ihtiyaç çok duyulmuyor. Windows uzak masa üstü ile bağlanıyorum. Bir yerde okudum. Uzak masa üstü programına bağlanırken "deneyim" tabında "kalıcı bit eşlem önbelleğe alma" seçeneğini kaldırdım ve bu şekilde deneyeceğim.
Bir başka konu ise başka programlarla da bağlantı kurulabiliyormuş bir kaç tane indirip onları da deneyeceğim.
işin ilginç yanı her türlü teknik altyapı fazlasıyla var ama sadece akşamları yavaşlamasını bir türlü anlayamıyorum.