enerjiveguc çok teşekkür ederim yorumunuzdan dolayı.
Ancak çok fazla önemsemiyordum kişisel bloğumu fakat yavaş yavaş özen göstermeye başladım. Seo konusunda çok fazla söylem var açıkçası. Aynı hedefe çıkan 2 farklı yoldan bir SEO uzmanı başka yoldan, diğeri ise bambaşka bir yoldan gidiyor. Zamanla siteyi oturtacağım rayına, çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum :)
Teşekkür ediyorum yeniden.
Ancak çok fazla önemsemiyordum kişisel bloğumu fakat yavaş yavaş özen göstermeye başladım. Seo konusunda çok fazla söylem var açıkçası. Aynı hedefe çıkan 2 farklı yoldan bir SEO uzmanı başka yoldan, diğeri ise bambaşka bir yoldan gidiyor. Zamanla siteyi oturtacağım rayına, çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum :)
Teşekkür ediyorum yeniden.
Seo zannedildiği kadar karmaşık bir durum değil. SEO eklentilerinde istenen temel durum, "kendinizi kendiniz gibi ifade edin. başkasının ağzından değil" durumu var. Yani buna özgünlük deniyor. İlk paragrafta konu başlığının geçmesi (bu snippette görünecek). Bunun için sadece dil bilgisi kurallarının önemi çok büyük. Devrik olmayan cümleler. Anlaşılır 15 kelimelik cümleler. Akıcı anlatım gibi beklentiler var. Bunlar sağlanıp "konu ile alakalı (özellikle konu adını içeren) bir görsel ilave ettiğinde sorun giderilmiş oluyor. Site içi ve dış linkler ile açıklamaları olan etiket kullanımları (sayfaları birbirine bağlayan zincirin halkaları) önemli...
Hepsi bu :) :)