1-) Google Site Yönetim Araçlarına üyelik aldım. Şu an tarama hatalarında yaklaşık 30 adet 404 sayfa hatası almaktayım. SS de ekleyebilirim isterseniz. Bu 404 hatası alan sayfalar ilk zamanlardaki deneme konusu olarak kullandığımız daha sonra ise sildiğimiz sayfalar. Bunlar arama motorunda da çıkıyor ve bunları arama motorundan kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Hata aldığın sayfaları google webmaster tools’a girdikten sonra optimizasyon/ URLleri kaldır yolunu izleyerek kaldırabilirsin. Ben bununla uğraşamam diyorsan bir süre sonra google o sayfalarını kendisi kaldıracaktır.
4-) Her yerde görüyorum ama anlıyabileceğim bir yazı bulamadım; Meta Keywords? Nedir?
Meta keywordsler sizin anahtar kelimelerinizdir. Mesela web siteniz sağlık sektörüyle ilgili olsun. Ve içeriğiniz çoğunlukla ilk yardım ve basit tedavi yöntemleri üzerine olsun. Meta keywordsleriniz ise ilk yardım, evde tedavi vede bitkisel ilaçlar olsun. Kullanıcılar arama motorlarına kullanıp sitenize gelmek istediğinizde meta keywords yani az önce yukarıda belirttiğim kelimeler yoluyla sitenize gelir. Bu kelimelere meta keywords yani Türkçe karşılığı olarak anahtar kelime denir.

Bilgilerim dahilinde ancak bukadar cevaplayabilirim. Diğer sorularınız için ise diğer arkadaşların yardımcı olacağına eminim