Bende hırs yok, heves var ama bu çabuk kaybolur bende bakarsın sıkılırım siler atarım çünkü bugüne kadar hep öyle oldu :) Ayrıca benim amacım, hiç değilse kendi açtığım sitelerin, tasarımlarını kendi zevkime göre çizmek. Yoksa bunu meslek olarak seçmek için yeterli bilgi sahibi değiliz ki piyasada zaten o kadar çok kaliteli işler yapan var ki (başta derya ablam) onlar varken bizim girmemiz onlara bi nevi hakaret olur vallahi :D En iyisi kendi çapımızda uğraşmak..
pLive adlı üyeden alıntı
Melekcim biliyorsun hiç tema beğenmem. Ama bu tam benim beğeneceğim türden olmuş. Öylesine söylemiyorum bilirsin beğenmesem direk yüzüne yapıştırırım cıx olmamış diye :D
Devam et :)
Dipnot: Bu arada hala blogum için tema arıyorum bulamadım kendime :(
Kazım, al bak ne güzel cıvıl cıvıl bir tema css dökümünü yaptıralım at sitene başla bloglamaya :p
Teşekkür ederim Kemal.. :)
isousluer adlı üyeden alıntı
Bak ne güzel tasarım falan çiziyon yeni projenin de taslağını çıkarsan nolurdu yani abla, Melek, Melek Abla, ortak? :D
Sen arada abla diyorsun ya, acaba bu bana mı diye düşünüyorum ortak ya hep de ya hiç deme alışamıyorum yoksa :p Taslak dediğini a4 kağıdında çizer veririm sana, fakat sen çok farklı şeyler istiyorsun bu iş bizi aşar, işi uzmanına bırakmak lazım ki ama dersen ki şu usluer'in temayı değişelim el atarım ona bak :p