Merhabalar,

Kişiler hakkında bilgi veren Wordpress tabanlı Türkçe bir sitem var, içinde 420 konusu var, nihayet günlük bin hite yaklaşmıştı. Fakat, RankMath Seo eklentisi ile ilgili bir sorun yaşadım.

İlk olarak post_sitemap1 200 konu kapsayabiliyordu, bundan 1 tane vardı, fakat 400 konuyu geçtikten sonra post_sitemap2 ve 3 oluşmadı, bende eklentiyi eklentiler kapadım açtım düzelir mi diye. Düzeldi de, sadece post_sitemap2 geldi 3 yok :) yine 20 konuyu dışarda bıraktı.

Bende eklentinin sitemap özelliğini kullanmamaya karar verdim ve Google Sitemap eklentisini kurdum, google'ye tekrardan gönderdim çünkü sitemap uzantısı değişti.

Liste üzerinde her şey güzel görünüyor, hemen kabul edildi, indexler yerinde. Fakat, en çok hit aldığım kelimeler dahi, birinci sayfada olduğum kelimeler dahi hiç bir yerde yokum artık :)

Tüm sıralamalardan silmiş, tüm anahtar kelimelerin gösterim sayıları dipte şuanda. Nasıl bir yol izlemeliyim ? İçerik girmek şuanda çare mi? Çünkü Haftalardır sabırla devam ediyordum, 1 aydır bu şekilde.