sağolun hocam serafett.in karikatür sitesi yapacak kadar güzel bir tema bulamadım ne yazıkki bulabilsem güzel birşeyler çıkar sanırım.
trustrank hakettiği değeri görmüyor wmlerden ama ileride daha çok kıymetleneceğine eminim bir script yazdıracaktım +++++ bol +lı biri ile karşılaştım dolandırıldım ne yazıkki.
evet hocam söyledikleriniz doğru yalnız:
1 hepsine yetişemiyorum nitelikli ekip lazım.
2 hepsinin ekipleri ile birlikte diğer giderleri de olacak "tanıtım seo reklam vs vs" hepsini karşılayabilecek durumum yok.
3 ciddi tema kod vs yazdırmam gerekir aynı kapıya çıkıyor.
ortak veya hisse karşılığı çalışacak ekip mi kurmam gerekir ki?
trustrank hakettiği değeri görmüyor wmlerden ama ileride daha çok kıymetleneceğine eminim bir script yazdıracaktım +++++ bol +lı biri ile karşılaştım dolandırıldım ne yazıkki.
evet hocam söyledikleriniz doğru yalnız:
1 hepsine yetişemiyorum nitelikli ekip lazım.
2 hepsinin ekipleri ile birlikte diğer giderleri de olacak "tanıtım seo reklam vs vs" hepsini karşılayabilecek durumum yok.
3 ciddi tema kod vs yazdırmam gerekir aynı kapıya çıkıyor.
ortak veya hisse karşılığı çalışacak ekip mi kurmam gerekir ki?
o zaman trustrank için basit birşey yapıp bırakın, değerlensin. ara sıra link felan alın. zamanla gelişirse siten de değerlenir.
bir de kariktür sitesi için tema bulamadım demişsin. boşver temayı hocam, basit beyaz bir şablon olsa yeter. hızlı açılsın hızlı indexlensin. karikatür sitesinin temalık bir işi yok bence.