Sen bu işi bildiğine emin misin abiciğim... Bunun için bana para vermeleri lazım bi nevi eklentinin reklamını yapıyorum... İkincisi wmaracı,fubb,***,iyiniyet gibi devasa sitelere backlink bırakıyorum...
Bunun Faydaları?
1)Bu işi bilen ve parsı olan bir insan eklentiyi düşünmeden alacaktır...
2)Bu eklentiye gidecek para 50 $ ise getisi bazı insanlar için 1000$ bile olabilir.
3)Backlink yapıp reklamınıda yapıyorum.
4)Videonun kaynağı değişmiyor kendi sunucularında çalışacağı için sunucu DNS hit konusunda avantaj kazanıyor.
5)Bu eklentiyi duymayanlar duyuyor ve inceliyor(wordpress sitelerinde sitesi değerleniyor)
6)Bir farlı dilde video çevirisi oluyor.
7)Daha sayayım mı?
SEO Ruhunu öğrenmemiz geregecek bu ülkede....
Ek Olarak: Ayrıca parası olmayan insanlara pim yolu ile attım çoğuna. bu işi para için yapmadığımı onlar biliyor... Kimse sana al veya alma diye bir zorlamada bulunmuyor ki...
Bunun Faydaları?
1)Bu işi bilen ve parsı olan bir insan eklentiyi düşünmeden alacaktır...
2)Bu eklentiye gidecek para 50 $ ise getisi bazı insanlar için 1000$ bile olabilir.
3)Backlink yapıp reklamınıda yapıyorum.
4)Videonun kaynağı değişmiyor kendi sunucularında çalışacağı için sunucu DNS hit konusunda avantaj kazanıyor.
5)Bu eklentiyi duymayanlar duyuyor ve inceliyor(wordpress sitelerinde sitesi değerleniyor)
6)Bir farlı dilde video çevirisi oluyor.
7)Daha sayayım mı?
SEO Ruhunu öğrenmemiz geregecek bu ülkede....
Ek Olarak: Ayrıca parası olmayan insanlara pim yolu ile attım çoğuna. bu işi para için yapmadığımı onlar biliyor... Kimse sana al veya alma diye bir zorlamada bulunmuyor ki...
Senin bahsettiğin o "SEO RUHU" sanırım sitelere spam link bırakmaktan başka bir işe yaramıyor :)
Kimsenin fikrini yargılayamazsın burada bir konu açmışsın arkadaş sana yorum atmış kalkıp çocuk azarlar gibi azarlama hakkını kendinde bulman gülünç bir durum.