-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ftr
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@AhmetSerdar Teşekkür ederim, güzel düşüncelerin için kardeşim. Elimden geleni yapmaya çalışacağım, ekibim şuan 4 kişiden oluşuyor. Hepsi elinden geleni yapıyor. Forum ekip işidir (Y) Umuyorum ki; alnımızın akıyla başaracağız
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lawyer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Emek verdikçe büyüyeceğinizden hiç şüphem yok. Yalnız bir soru sormak isterim, neden xenforo tercih ettiniz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Lawyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ftr
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Sizleride aramızdan görmekten mutluluk duyarız. Neden xenforo sorusuna ise ilk önce wordpress düşündüm. Hatta geoit tema bile satın aldım. Daha sonra ekip ile yapılan herşeyin daha tatlı olacağını düşündüm. Vbulletin de düşünmedim değil. Fakat vbulletin bilgi seviyem 0. Her başım sıkıştığında destek alacağım birileri lazımdı. Bu yüzden daha önce Xenforo tecrübem olduğu için xenforo tercih ettim. Saygılarımla :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Turizmci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Domain çok güzel. Her işe gider. Çok anladığım bir alan değil ancak forumun mutlaka Youtube ve Twitch kanallarıyla desteklenmesi gerekecektir. Sadece forum olarak ilerlemek artık zor. Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**