-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi günler orta derece Ps ve Ai kullanıyorum kullanmayı öğrendim çok şükür. E-ticaret olarak telefon aksesuarı satıyorum. Yakın zamanda baskılı ürünler çıkartacağım. Vektörler psdler illastrasyon bulabileceğim basabileceğim hazır siteler ücretli/ücretsiz siteler arıyorum. Üyelik alacağım fakat hangisi iyidir hangisi güzeldir bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar bu tür çizimleri bulabileceğim siteler önerirse üyelik alımı yapacağım şimdiden cevaplayan arkadaşlardan allah razı olsun teşekkür ederim ilgileri için.
Baskı yaptığım ürünler
KUPA
FİNCAN
KALEMLİK
KÜLLÜK
TABAK ALTLIĞI
TİŞÖRT
YASTIK
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Senior Content Creator
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
freepik üzerinden ücretsiz freepik lisanslı ürünleri basabilirsin :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Senior Content Creator
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tavsiyem öyleyse belirli sosyal medya sayfalarına kendi ürünlerini tasarlayabileceğini söyleyebilirsin :) yoğun ilgi olacaktır haliyle de yeni ürünler noktasında da biraz teklif alma şansın artar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Shutterstock, Adobe Stock gibi sitelerede bakabilirsiniz hocam. Facebookta bir arkadaş vardı bu tip sitelerden 1 tl ye orijinal dosyayı atıyordu
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Senior Content Creator
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Product Archive şeklinde yabancı kaynaklara da bakabilirsin : )
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
FlueGSM adlı üyeden alıntı
Biri bana bu teklifi sundu 5 tlye istediğini veririm diye de etik bulmadım bu işten ekmek yiyorum düzgün olsn herkes üyelik alıyorsa bende almalıym diye düşündüm de suttershoke bakınıyorumda çok değişik
Hocam olması gereken bu zaten. Eğer bir işten para kazanıyorsan onunda araç gereçlerini resmi yollardan temin etmeliyiz.Sizin yapacağınız daha etik olur.
Ülkemizde dolar kuru çok yüksek olmasa herkes programını yasal alır, tasarımlar için bu tip şeyelere bulaşmaz ama 1 dolar 8 tl olunca ...