-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
gerek yok domain bu domain olsun istiyorum sadece adsense lazım ama bu sefer onay alıcak gibi hissediyorum eskisinde ne hata yaptığımı buldum çünkü
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben bu yazıyı yazalı 1 yıldan fazla oldu mutanplex.com domaini üzerinden wordpress yüklüyken 50den fazla içerik girmiştim 1 yılda google onay vermedi ve bende 2 aydır onay göndermemiştim sonra wordpressi ve tüm yazıları sildim artık ümidi kestim ve son kez hiç yazı ve makale olmadan pazartesi günü öğlen 1de başvurdum 13 saat sonra onay geldi herkes içerik içerik diye yazmış ama bunun içerikle bi alakası yok içerikle alakalı olsaydı verirdi.
dipnot: mutanplex.xyz sitesini ilk yazıyı yazdıktan 10 gün sonra silip mutanplex.com linkine geçtim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
MutanPlex adlı üyeden alıntı
ben bu yazıyı yazalı 1 yıldan fazla oldu mutanplex.com domaini üzerinden wordpress yüklüyken 50den fazla içerik girmiştim 1 yılda google onay vermedi ve bende 2 aydır onay göndermemiştim sonra wordpressi ve tüm yazıları sildim artık ümidi kestim ve son kez hiç yazı ve makale olmadan pazartesi günü öğlen 1de başvurdum 13 saat sonra onay geldi herkes içerik içerik diye yazmış ama bunun içerikle bi alakası yok içerikle alakalı olsaydı verirdi.
dipnot: mutanplex.xyz sitesini ilk yazıyı yazdıktan 10 gün sonra silip mutanplex.com linkine geçtim
hayırlısı olsun benimde sitem kabul edilmiyor. wordpressteyken reco teması, 10 tane yazı ve gerekli sayfaları oluşturarak gayet rahat onay alıyordum ama şimdi blogger'dayım ve aynı yöntem işe yaramıyor. temada önemli belkide.
Kişisel Blog Sitem: https://ferhatarslan.org