-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Herkese merhaba,
Google webmaster aracında websiteme ait yaklaşık 200 link hariç bırakıldı olarak gözüküyor. Robot.txt dosyasını kontrol ettim. Herhangi bir sıkıntı yok. Ayrıca all in seo aracındaki ayarlarda hiçbir yanlışlık yok. Yazılarda %100 özgün olarak yazıldı. Yazılarda noindex veya nofollow yok. Benim bilgim kadarıyla yaptığım kontroller bu şekilde. Bu sorun ile daha önceden karşılaşanlar ve çözüm sağlayanların önerilerini bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Her sayfanın index almasını mı istiyorsunuz?
Muhtemelen etiketlere, sayfalandırmalara vs noindex vermişsinizdir.
Hariç bırakılan sayfalara göz atın. Yanlışlık yoksa eğer sorunda yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmenliği okuyoru
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hariç bırakılan linkleri detaylıca inceleyin. Bu linklerin geneli canonical etiketi sebebiyle hariç bırakılabiliyor. Her link indexlenmemeli. Örneğin yazı linki ve bu libkin sonunda birkaç bişey olan versiyonu varsa google birini indexleyip diğerini hariç bırakacaktır. İndexlenmiş linklere girip asıl sayfa linkleriniz mi kontrol edin. Hariç bırakılan linkler doğruca yazınızın linkleriyse hangi başlık altında hariç bırakıldığına bakıp o başlığı araştırın. Sorununuz hangi alanda onu tespit edin. Keşfedildi ya da tarandı ancak şu an dizine eklenmiş değil başlığı altındaysa bir süre beklemeniz gerekiyor demektir o yazıların indexlenmesi için. Çok yazılmış ya da niteliksiz bir yazı olabilir.